Hur komma åt min e-post på en ytterligare dator

November 8

Om du vill få tillgång till e-post på en extra dator, kan du använda en e-postklient för att hämta din senaste e-post när du startar den. Microsoft buntar Windows Live Mail med operativsystemet Windows 7, som kan användas för att få tillgång till e-post på en annan dator. Du behöver veta ditt konto användarnamn, e-postadress, lösenord, inkommande (POP3) och utgående (SMTP) serveradresser (eller IMAP) för att få tillgång till e-post.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" på ytterligare dator och typ "Windows Live Mail" och sedan på "Enter".

2 Ange din "E-postadress" din "lösenord" och ett visningsnamn. Klicka på "manuellt konfigurera ..." och sedan klicka på "Nästa".

3 Klicka på "Inkommande server" i rullgardinsmenyn och välj "POP3" eller "IMAP", beroende på din e-postleverantör. Ange "Inkommande server" i det aktuella området, sedan in i "Utgående server" i det aktuella området. Klicka på "Nästa" och sedan på "Finish."

4 Vänta tills dina mappar för att ladda ner, klicka på "OK". Du kommer nu att kunna få tillgång till e-post på denna extra dator. helt enkelt öppna Windows Live Mail för att komma åt den i framtiden.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com