eMachines T5052 moderkort Specifikationer

May 8

EMachines T5052 är en Intel Pentium 4-baserat system med flera uppgraderingsbara komponenter. Innan någon av dessa komponenter kan uppgraderas, måste specifikationerna för moderkortet och systemet vara känd så att inkompatibla kringutrustning inte är anslutna. eMachines använder vanligtvis branschstandardkomponenter för sina datorer, och T5052 är inget undantag.

Storlek

Moderkortet som används i eMachines T5052 modellen är en standardmini ATX storlek. Detta innebär att den kan flyttas till vilken dator som helst fall acceptera denna storlek moderkort, vilket är de flesta fall finns. Omvänt, om den befintliga moderkortet behöver bytas ut, kommer en standard Mini eller Mico-ATX moderkort passar i eMachines fallet.

Processor (CPU) och Socket

CPU som är standard med detta moderkort är Intels HyperThreaded Pentium 4 på 3,06 GHz med en 533 MHz FSB. Moderkortet använder en LGA775 sockel, som är oerhört vanligt. Detta moderkort kommer att acceptera någon LGA775 processor som körs på en 533 MHz buss.

Minne (RAM)

Moderkortet stödjer DDR2-minne standard kör på 533 MHz, eller DDR-4200. Moderkortet har två minnesplatser för totalt 2 GB kapacitet via två 1 GB pinnar.

Chipset (Northbridge)

Nordbryggan chipset är ATI Radeon Xpress 200. Detta inkluderar integrerad grafik, samt en PCI-E x16 slot för framtida uppgraderingar grafikkort.

kringutrustning

Moderkortet har även integrerat SATA, IDE, AC97 Audio, USB 2.0, 10/100 Ethernet, parallellport och en serieport.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com