Vad levereras med Dells Microsoft Works 9.0?

May 5

Microsoft Works är en svit av program som liknar märkets Office-program, men mindre genomarbetade och inte helt så dyrt. Den aktuella versionen av denna produkt heter Works 9.0, som presenterar Microsoft Word, Excel, Databas, kalender och ordbok program för användarna. På grund av den låga kostnaden för detta program suite, företag som Dell erbjuda Microsoft Works 9.0 till användare med köpet av en ny laptop.

Ord

En av Microsofts äldsta ordbehandlingsprogram, finns i både Office och Works paket, är Word. Denna enkla, om än användbara, tillåter programvara användare att skapa, hantera, spara och konvertera vanliga Word-dokument till den avsedda format för lagring. Anpassade funktioner som sidhuvud och sidfot och kula numrering möjliggöra fullständig layout design. Infoga bild bilder till viktiga områden av dokument för att öka känslan av den presenterade informationen. Word gör det också möjligt för användare att välja flera olika format för affärer eller personliga brev och andra projekt.

utmärka sig

Microsofts Excel ansökan är en grundläggande kalkylprogram som tillåter användare att komma in, hantera och duplicera data för lagring och andra medel för registrering. Detta program har en multi-cell layout för enkel informations organisering. En inbyggd räknare tillåter användare att uppdatera flera kolumner med avsedd information med begränsad redigering. Excel stöder också Visual Basic for Applications, eller VBA, vilket möjliggör för användare att skriva kod i övrigt omöjligt genom standardiserade kalkylblad. Excel stöder en mängd olika filformat som definierar funktionerna av varje.

Databas

Microsoft Works 9.0 sviter paket erbjuder användarna databas ansökan om Dell-datorer. Som namnet antyder, gör databas för hantering av adresser, kontakter, möten, lager och annan information som möjligt för fillagring. Databas menyalternativ tillåter användare att skicka sparad information via e-post via snabba funktioner för att spara tid.

Kalender

En nyare funktion som är tillgänglig i Microsoft Works 9.0 för Dell-datorer är Works Kalender. Användare kan skapa och hantera olika kalendrar för att balansera sin egen livsstil med en låg minnes datorprogram. Fungerar Kalender tillåter upp till 32 olika kalendrar som ska skapas och sparas för användarens bekvämlighet.

Lexikon

Också en ny funktion, Microsoft Works 9.0 erbjuder användarna en fullständig ordbok för omedelbar åtkomst genom olika applikationer. Den inbyggda ordlista ger enkel ord ledningen att noggrant skapa professionella dokument.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com