Definition av Google AdSense

May 2

Google AdSense är ett annonsprogram, kostnadsfritt tillgänglig för webbplatsägare. När du skapat ett konto, kan webbplatsägare tjäna pengar för annonser som lockar klick när de visas på deras webbplats. Google har strikta normer för webbplatser som kan delta i detta program samt för annonser som kan visas genom det här programmet.

Ansökan om Google AdSense-konto

Ansöker om ett Google AdSense-konto är en enkel process. Till att börja, du fylla i ett formulär betalningsinformation för intjänade intäkter och webbadressen till din webbplats. Du måste godkänna särskilda villkor i samband med inte visar pornografiskt innehåll eller uppmuntra bedrägliga annonsklick. När du har skickat denna information, Google granskar platsen för att säkerställa att den uppfyller riktlinjerna program och godkänner eller nekar kontot.

AdSense Policies

Om du vill använda Google AdSense, måste du följa politik kvalitets- och innehållsstandarder. Google förbjuder användningen av deras reklam på webbplatser som förespråkar ras- intolerans, främja försäljningen av alkohol, tobak eller receptbelagda läkemedel, och webbplatser som innehåller sexuellt innehåll. Ytterligare regler betraktar innehåll på webbplatser som webmasters bör granska innan du ansöker om ett konto.

riktlinjer för kvalitet

Google gör rekommendationer för webbansvariga att förbättra deras rang och prestanda på webbplatser med AdSense. Dessa riktlinjer innehåller rekommendationer om designattribut, inklusive kartor webbplats, "ALT" text i bild attribut och antalet länkar begränsas på en sida. Tekniska rekommendationer omfattar kontroll av tillgänglighetsstandarder, tillåta sökrobotar från webbplatsen indexering applikationer, och med hjälp av robots.txt-fil för att kontrollera vad bots index. Slutligen har de specifika kvalitetsriktlinjer som rekommenderar mot att använda automatiska frågor att registrera din din webbplats med hjälp av dold text eller dolda länkar,

formatering Annonser

För att göra AdSense mest effektiva på din webbplats, kan du anpassa storleken och stilen på dina annonser. Även om specifika färger inte kan anpassas, kan du välja höjd och bredd annonser och välja att visa endast text eller grafiska annonser. Faktiska annonsinnehåll är baserad på plats nyckelord när det är möjligt att visa relevanta annonser för användarna.

Andra AdSense Kategorier

Förutom de vanliga webbplats annonser, kan deltagarna i Google AdSense-programmet också välja att använda reklam i andra format. Ytterligare produkter omfattar annonser för mobila enheter, video, RSS och Atom-flöden, och domäner.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com