Hur tjäna pengar på en webbplats utan att använda Google AdSense

June 17

En välbyggd webbplats är det första kravet att tjäna pengar på din webbplats. Genom att gå med affiliate-program, kan du tjäna pengar utan att använda Google AdSense. Att gå med affiliate-program är gratis och lätt att genomföra i en befintlig anläggning. Även om du inte kommer att göra miljontals dessa program lägger till ditt bankkonto och gör att du kan tjäna pengar på nätet.

Instruktioner

1 Granska din webbplats med ögonen på en besökare. Placera länkar strategiskt hela dina webbsidor som är lätt att navigera och leverera ett meddelande som säger "köp nu!"

2 Genomföra nödvändiga förändringar i navigeringsstrukturen för att öka tillgängligheten för dina besökare. Be andra att titta igenom din webbplats. Spärr några stora förändringar, är du redo att börja tjäna pengar på din webbplats med affiliate-program.

3 Forskning online-alternativ för affiliate-program Linkshare, Commission Junction och Shareasale är de tre stora i affiliate-program för hantering. Dessutom, om du har en favorit butik, besöka sin webbplats för att se om det ger ett affiliate program. Leta upp en fristående företag som fokuserar på handelsfartyg och affiliate-program enbart.

4 Samarbeta med köpmän som mesh med din nuvarande eller planerade innehåll. Till exempel, om du skriver en webbplats om att ta bilder, då du kommer att vilja gå med ett affiliate program som säljer digitalkameror och tillbehör.

5 Fyll i din unika kod som köpmännen leverera till dig. Denna länk kan du tjäna pengar på din affiliate program. Den unika koden tilldelas endast till dig i antingen en banderoll eller en textlänk format. Du kan ofta välja din design för att förbättra din webbplats. Oavsett om du gick en pay per försäljning eller pay-per-lead program, är samma koden.

6 Testa dina länkar i både Firefox och Internet Explorer efter att du har inmatat koden och laddade upp det i din aktiva webbplats. Testa dina länkar ser till att länkar fungerar och att ingen av besökarna kommer att få en fråga klicka på dem.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com