Vad är Bigfix program?

July 8

Datoranvändare använder datornätverk för att ladda ner programvara och andra applikationer. Dessa nedladdningar kan vara infekterade med virus eller buggar som negativt kan påverka en dator. En BigFix program kan hjälpa till att övervaka om och lösa sådana frågor.

Definition

BigFix program är program som utvecklats av BigFix, Inc., ett USA-baserat företag som grundades 1997 och förvärvades av IBM 2010. BigFix program erbjuder systemhanteringsprogram för datorer.

Fungera

BigFix programmen innehåller en mängd olika on-demand, automatiserade tjänster för säkerhetssårbarhetsdetektering och upplösning. BigFix program möjliggör PC-användare att kontrollera och lösa dator bugg och virus frågor på distans via Internet.

Behandla

BigFix program övervakar typiskt PC-program för säkerhetshål, buggar, virus och motstridiga applikationer. Användaren kan logga in på BigFix webbplats för att få tillgång till BigFix inventering av tillgängliga verktyg, som kan laddas ner och förvaltas av PC-användare att lösa eventuella inrapporterade problem.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com