Hur man använder Facebook Share Via Feature

July 14

Hur man använder Facebook Share Via Feature


Facebook och Twitter är båda fantastiska sociala nätverkssajter. Om du använder Twitter, vet du att en av dess fantastiska funktioner är den Retweet, vilket gör att du kan förmedla ett inlägg som du får till dina vänner och anhängare. Retweeting gör det mycket enkelt att dela information i Twitter.

Facebook kan du också dela en väns postat länk på ungefär samma sätt som en Retweet! Med hjälp av funktionen Dela kan du skicka en väns post till din egen profil och levande foder, samtidigt ge dem kredit med ett Via meddelande.

Detta låter alla dina vänner se inlägg som du får från människor som inte kan vara på allas lista. Det är ett bra sätt att passera på roliga, intressanta och viktiga länkar som du vill dela med alla, eller bara några av dina vänner.

Det är lätt att använda den här funktionen. Här är hur man använder Facebook Dela Via funktionen.

Instruktioner

1 Först av allt, Facebook närvarande inte låter dig dela allt som dina vänner skicka. Du kan inte dela sina statusuppdateringar eller Foton.
Du kan dela någon av deras Postat länkar. Detta skulle inkludera webbplatser, länkar, eller videoklipp som en vän eller organisation inlägg att deras nyhetsflöde.

För att förenkla hur man vet vad saker du kan dela, bara leta efter ordet "Dela" under posten. Det kommer att vara bredvid "kommentar" och "Like" val, och om det finns där kan du dela!

2 Hur man använder Facebook Share Via Feature


Om en vän har skrivit ett objekt som du vill dela och skicka till din profilsida med en Via kredit, klicka på länken "Dela" under objektet.

3 Hur man använder Facebook Share Via Feature


En "Post till profil" rutan dyker upp. Du kan skriva ett meddelande i textrutan som kommer att publicera tillsammans med den delade objektet, eller så kan du bara lämna det tomt och låt stolpen tala för sig själv.

Du kan också klicka på "Skicka som ett meddelande i stället". Detta gör det möjligt att dela tjänsten med bara en vän, en lista eller en e-postadress.

Standardinställningen är att visa en liten miniatyrbild av den utsända post tillsammans med posten, så om du inte vill att bilden för att visa, måste du välja "Nej miniatyr" rutan. Normalt skulle använda standardinställningen och visa miniatyrbilden.

Låt oss säga att du väljer att dela den på din profil och Live Feed. Klicka bara på "Dela" -knappen för att lägga posten.

4 Hur man använder Facebook Share Via Feature


Du kommer att få en bekräftelse på skärmen att meddelandet skickas till din profil. Klicka på din profil eller Live News Feed för att se hur den delade meddelandet ser till resten av världen. Upphovsmannen till meddelandet kommer att ges kredit genom att placera ordet "Via" framför sitt namn med den reposted objektet.

Du har just gjort Facebook version av en Retweet!

Tips

  • Innan du dela objektet genom att publicera den på din profil, Post till profil rutan kan du också välja sekretessnivå som du vill använda. Du kan välja att dela med alla, vänners vänner, bara vänner, eller Anpassa.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com