Hur konvertera ett fönster Movie Maker fil till en AVI-fil

May 11

Hur konvertera ett fönster Movie Maker fil till en AVI-fil


Windows Movie Maker sparar videofiler i WMF (Windows Media Format) som standard. Emellertid uppvisar detta ett problem för användare som du vill visa filmen på en enhet som inte stöder WMF-format eller bränna den till en synlig DVD. Äldre versioner av programmet endast tillåtit att spara videon i WMF-format, men med lanseringen av version 2.1, kan Windows Movie Maker spara filer i AVI-format också.

Instruktioner

Konvertera en WMF fil till AVI

1 Öppna Windows Movie Maker 2,1. Klicka på "Importera video" och navigera till den plats där WMV-fil lagras på din hårddisk. Klicka på "Importera".

2 Klicka och dra den importerade klippet till videotidslinjen längst ned på skärmen.

3 Gå till menyn "Arkiv" och välj "Spara filmfil." Välj "Den här datorn" och klicka sedan på "Nästa". Ange ett filnamn och spara plats för filmen och klicka sedan på "Nästa" igen.

4 Klicka på den blå text som läser, "Visa fler alternativ." Klicka på knappen som lyder "Andra inställningar." Välj "DV-AVI NTSC" från dra ner menyn till höger.

5 Klicka på "Nästa" och Windows Movie Maker sparar filmen som en AVI-fil. Klicka på "Avsluta" när konverteringen är klar.

Tips

  • Din AVI-fil kan vara större än den ursprungliga WMV-fil.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com