Hur att kringgå Ink Krav på en Epson-skrivare

May 15

Hur att kringgå Ink Krav på en Epson-skrivare


När du fyller Epson bläckpatroner är varningsindikator som talar om patronen nästan tomma lämningar. Anledningen är chipet på sidan av patronen registrerar fortfarande patron är tom. Detta innebär att varje gång du går att skriva ut, dyker ett varningsmeddelande upp på skärmen. För att bli av med detta meddelande, måste du avaktivera färg övervakningssystem. Det andra alternativet är att helt enkelt klicka på "OK" i meddelanderutan varje gång du vill skriva ut.

Instruktioner

1 Klicka på datorn på "Start" -ikonen i det nedre vänstra dryck på datorskärmen i aktivitetsfältet.

2 Välj alternativet Kontrollpanelen när Start-menyn visas på skärmen.

3 Klicka på "Skrivare och fax" och sedan på följande dialogfönstret väljer skrivaren enhet du vill inaktivera övervakning bläcknivån. I detta fall kommer det att vara en ESPON skrivare.

4 Klicka på "Printer" i det övre högra hörnet av den efterföljande dialogrutan. Välj "skrivarinställningar" alternativet som visas i rullgardinsmenyn.

5 Välj "Speed ​​& Progress" -knappen i nedre högra hörnet av dialogrutan. Markera sedan rutan bredvid fältet läser "Inaktivera Epson Status Monitor". När du klickar här är en bock visas i den vita rutan visar detta nu vald.

6 Välj OK för att stänga rutan och sedan på OK igen i dialogen Utskriftsinställningar för att stänga.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com