Hur man gör Tecken i Print Shop Deluxe

May 15

Print Shop Deluxe är ett program som låter dig skapa en mängd olika utskrivbara poster såsom kalendrar, visitkort, etiketter, skyltar, banderoller och mycket mer. Print Shop Deluxe är också användarvänlig. Skapa dekorativa och proffsiga skyltar i Print Shop Deluxe är snabb och enkel. Läs vidare för att lära ow att göra tecken i Print Shop Deluxe.

Instruktioner

1 Öppna Print Shop Deluxe programmet från ikonen på skrivbordet eller genom att välja programmet från menyn "Start". När du öppnar Print Shop Deluxe ett litet fönster med en lista med alternativ visas.

2 Klicka på "Skapa ett projekt" -knappen. Välj "Signs" från listan. Välj "Anpassa en snabbstart Layout" och klicka sedan på "Nästa".

3 Skriv vilken typ av tecken du vill göra i sökrutan och klicka på "Go".

4 Bläddra mallarna för att hitta det du vill. Dubbelklicka på den för att markera den.

5 Ändra texten i layouten genom att dubbelklicka på texten. Ersätta det med din egen text. Justera teckenstorlek, justering och stil i verktygsfältet längst upp på skärmen.

6 Lägg till bilder eller ClipArt till tecken genom att välja "Infoga" -fliken i verktygsfältet. Bläddra igenom bilderna eller ClipArt finns att hitta vad du vill använda.

7 Förhandsgranska tecken genom att klicka på "Förhandsgranska" under menyn "File". Granska tecken att kontrollera att allt är i linje på rätt sätt och att all text visas på sidan.

8 Spara och skriva ut tecken genom att välja rätt alternativ i menyn "File". När du sparar filen se till att välja en lämplig plats på din dator eller på en flyttbar disk för att spara filen för vidare användning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com