Hur återställa raderade e-post på Yahoo!

October 4

Återställa en borttagen Yahoo e-post kan vara mycket enkel eller mycket svårt, beroende på hur du bort meddelandet. När du tar bort ett e-postmeddelande, går det till papperskorgen. Det stannar i papperskorgen i 30 dagar om du manuellt tömma mappens innehåll. Om meddelandet är i papperskorgen, återhämta sig det är enkelt; om det inte kan återhämta sig det vara svårt. Yahoo! strävar efter att hjälpa kunder med den borttagna-e-återhämtningsprocessen, men ger inga garantier. Om ett e-postmeddelande har tagits bort från papperskorgen mer än 24 timmar, kommer du inte att kunna återställa det under några omständigheter.

Instruktioner

1 Besök Mail.yahoo.com och logga in på ditt Yahoo! Mail-konto. Klicka på mappen märkt "Trash" på den vänstra kontrollpanelen. Visa mappens innehåll för att se om ditt meddelande är inne. Om det är, placera en bock bredvid meddelandet och klicka på "Flytta till> Inkorgen." Detta återställer borttaget meddelande. Om det inte, fortsätt till Steg 2.

2 Besök Yahoo borttagna posthämtning sida (se Resurser). Klicka på lämplig länk för att hämta din e-post, beroende på vilken version av Yahoo! Mail du använder. För New Yahoo! Mail, välj "Nytt Yahoo! Mail." Om du använder Yahoo! Mail Classic, klicka på "Yahoo! Mail Classic."

3 Skriv ditt namn i inmatningsrutan, och skriv sedan ditt Yahoo! Mail-användarnamn. Välj datum och tid som du vill rulla inkorgen tillbaka till. För bästa resultat, välj ett datum och tid 24 timmar före den aktuella tiden; detta kommer att förbättra chanserna för Yahoo! att kunna återställa raderade e-post.

4 Skriv in ett kort meddelande för att ge till Yahoo! Mail-konto specialist, om så önskas. Detta är valfritt. Om du vill beskriva din situation, gärna göra det, även om det inte kommer att förbättra chanserna för specialisten återställer raderade e-post. Klicka på "Skicka". Yahoo! kommer att få tillbaka med dig så snart som möjligt. Du får ett e-postmeddelande om resultatet av den e-post återhämtning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com