Hur man skanna bilder och inkludera dem i e-post

December 30

Du kan lägga till bilder till e-postmeddelanden genom en mängd olika metoder. Vissa e-postprogram ger ett bibliotek av bilder och även brevpapper du kan välja. Du kan även hitta, hämta och sätt in e-post bilder på nätet - med upphovsrättsinnehavarens tillstånd, naturligtvis. Dock är den mest personliga sättet att skapa ett e-postmeddelande för att skanna och använda din egen bild.

Instruktioner

1 Slå på skannern och placera bilden, vanligtvis nedåt, på skannings sängen. Rikta in bilden med styrtecken runt skanning sängen, och stäng sedan försiktigt skannerlocket så att du inte stör bildens placering.

2 Slå på datorn och se till att den känner igen skannern.

3 Skanna bilden till datorn. Beroende på vilket märke av skanner du har, kanske du behöver bara trycka på "Scan" -knappen på enheten, eller du kan behöva starta program som kom med skannern och klicka på "Scan" -knappen i programmet. Hursomhelst, när skannern har gjort en första avsökning pass, bör en förhandsgranskningsbild visas på datorn.

4 Justera skanningsinställningarna i skannerprogrammet vid behov. Välj "JPG" alternativet format för att hålla filstorleken liten eftersom du planerar att skicka bilden via e-post. Överväga att sänka skanningsupplösningen till 200 eller 300 dpi (dots per inch) för att även minska filstorleken. Beskära den skannade bilden för att passa dina behov, beskära bilden innan skanningen är ett annat sätt att minska filstorleken.

5 Slutföra skanning. Skannerprogrammet kan kräva en andra scanning pass för att fånga bilden till dina specifikationer, eller det kan göra justeringar i första scanning passet.

6 Spara den slutliga skannade bilden till datorn, och sedan gå till och öppna bildfilen. Se till att bilden ser ut som du vill. Om något är inte att passa dig, skanna bilden och göra nödvändiga justeringar genom skannerprogrammet.

7 Om e-postprogrammet du använder inte tillåter dig att helt bädda in bilder i e-postmeddelanden, ladda upp bilden till online bild webbhotell. När det är laddat, kan du kopiera och klistra in eller dra och släppa bilden direkt i e-postmeddelandet.

8 Starta e-postprogrammet och sedan öppna ett nytt meddelande. Mata in informationen för mottagaren (s), ge meddelandet ett ämne och sedan skriva ett meddelande, om det behövs.

9 Klicka på "Anslut" -knappen eller ikonen i e-postklient för att skicka bilden som en bifogad fil. Denna metod gör det möjligt för mottagaren att hämta bilden och spara den till en dator.

Alternativt, bädda in bilden i e-postmeddelandet. Kopiera och klistra in eller dra och släppa bilden från bild webbhotell online bibliotek. Sedan placera bilden i meddelandet som du vill.

10 Klicka på knappen "Skicka" för att skicka e-post som innehåller bilden.

Tips

  • Du kan använda bildredigeringsprogram, som Googles Picasa, att lägga till specialeffekter, städa eller ytterligare beskära bilden skannas och sparas på datorn.
  • Inbäddade online bilder är ofta blockeras av mottagarens e-posttjänst, men vissa e-posttjänster blockerar e-postbilagor. Innan du skickar en bild i ett e-postmeddelande, kolla med mottagarna om vad säkerhetsåtgärd kan hindra dem från att ta emot e-post.
  • De flesta mailtjänster begränsa storleken på bilder som de tar emot, så håll den skannade bilden till 640 x 640 bildpunkter eller mindre.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com