Hur Koppla en Kingston flash-enhet i en Dell-dator

July 24

Hur Koppla en Kingston flash-enhet i en Dell-dator


Flash-enheter kan betraktas som miniatyr, mycket bärbara externa hårddiskar. Genom att helt enkelt ansluta en till en USB-port, kan du lagra information från din dator. Kingston är ett visst märke av flash-enhet. Även hur det interagerar med datorn är i vissa avseenden unika användargränssnitt fungerar på exakt samma sätt som andra-minnen. Detsamma kan sägas om Dell-datorer. Liksom alla Windows-maskiner, kommer Dell-datorer automatiskt upptäcka en flash-enhet.
Därför kan du ansluta en Kingston-minne till din Dell-dator på exakt samma sätt som du skulle koppla in den i vilken dator som helst.

Instruktioner

1 Hur Koppla en Kingston flash-enhet i en Dell-dator

ingång

Ta bort skyddet din flash-enhet. Detta kommer att avslöja en manlig ingång som den syns på bilden.

2 Hur Koppla en Kingston flash-enhet i en Dell-dator

Två USB-portar

Instucken en USB-port. På de flesta Dell-datorer, kan två USB-portar finns på frontpanelen nära strömbrytaren. Alternativt kan de vara placerade på baksidan, i närheten av där du ansluter musen och tangentbordet. På Dells bärbara datorer är USB-portar finns längs sidan, i närheten av där du sätter cd-skivor eller nätsladden.

3 En ikon visas i det nedre högra hörnet av skärmen (nära tiden) som talar om att datorn upptäcker ny maskinvara. Detta innebär att det upptäcker närvaron av Kingston flash-enhet. Inom kort kommer det att fråga dig med flera alternativ såsom "Öppna mapp" eller "Play Media." Välj vad du vill och klicka sedan på "OK".

4 Om du vill hitta din flash-enhet igen, dubbelklicka på "Den här datorn". Det kommer att visas under din hårddisk. Bara dubbelklicka på "Kingston flash-enhet" och du har tillgång till dess innehåll.

5 När du är klar, högerklicka på ikonen hårdvara i nedre högra hörnet av skärmen. (Det är samma som visades när du infogat Kingston flash-enhet.) Välj "Säker borttagning av maskinvara." När ett fönster dyker upp, välj "Stopp" och sedan "OK". Ikonen hårdvara försvinner från det nedre högra hörnet av skärmen. Det är nu säkert att ta bort din flash-enhet. Om du inte utför denna funktion, kan du förlora data.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com