Hur man ställer in en webbsida på Facebook

June 7

Hur man ställer in en webbsida på Facebook


När fler och fler av världen går online är företag, offentliga personer, organisationer, artister och band finna det nödvändigt att ha en online-närvaro. Med sin egen webbplats är en väg att gå, om de har know-how eller medel för att skapa sina egna. Sociala medier är ett annat sätt. De är fria och lätt att använda. Vem som helst kan skapa sin egen Facebook-sida på några minuter, och det spelar ingen & # 039; t ta någon särskild kunskap eller teknisk skicklighet. Facebook & # 039; s medlemskap växer dagligen, så det är det perfekta stället att visa upp ett företag, band, organisation eller själv.

Instruktioner

Skapa en Facebook-sida

1 Gå till Facebook webbplatsen. Klicka på alternativet "Skapa en sida" i det nedre högra hörnet på startsidan.

2 Välj lämplig alternativknappen för den typ av sida som du vill skapa: Lokala företag; Brand, produkt eller organisation; Artist, band, eller offentlig person. Varje val kommer då att visa en rullgardinsmeny där du kan välja en mer specifik nisch.

3 Skapa en grupp sida för en orsak eller ämne genom att ge sidan ett namn. Detta kommer att skapa en "inofficiell" sida för din grupp, men du kan fortfarande attrahera och bjuda in medlemmar.

4 Namnge sida. Välj något som innehåller sökord som folk använder för att söka på nätet för ditt företag eller organisation.

5 Granska Facebook Villkor, och om du accepterar villkoren, markera rutan som bekräftar att du är juridiskt ombud för gruppen skapar sidan.

6 Klicka på "Skapa officiella sidan" eller "Skapa gruppsidan", beroende på vilken bättre beskriver dina mål. Logga in på ditt Facebook-konto om du redan har ett. Om inte, skriv in din e-postadress och skapa ett lösenord för din sida. Ange ditt födelsedatum och fyll i Säkerhetskontroll Captcha rutan markera rutan som anger att du har läst och samtycker till "användarvillkor" och klicka på "Registrera dig nu!"

7 Ladda upp en bild till din sida från datorn. Använd ett foto, företagets logotyp eller andra symboler för att skilja din sida.

8 Fortsätt till steg 2 för att mata in information om din grupp. Välj "Redigera sida" för att ge detaljerna såsom webbplatser, kontakter, adresser och telefonnummer. Ge detaljerad information om gruppen eller företag att presentera dig till potentiella kunder och medlemmar.

9 Utför stegen som ger så mycket information som möjligt. Skapa en rolig statusuppdatering för din sida. Hålla stämningen ljus och mindre formellt att locka fler fans och medlemmar.

10 Bjud in personer till din sida. Klicka på "Föreslå för vänner" och börja välja dina Facebook-vänner som du vill bjuda in till din sida. Fråga vänner att gå om du inte & # 039; t har ett Facebook-konto, och ber att de bjuder in sina vänner till din sida. Ditt medlemskap kommer att börja växa som människor ser sina vänner som din sida eller har gått med i er grupp.

Tips

  • Använd statusuppdateringar att främja specialerbjudanden, framträdanden och evenemang för din sida.
  • Ju mer du uppdaterar, desto fler människor besöker din sida.
  • Ladda upp bilder och länkar på en regelbunden basis.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com