Hur man gör objekt flyta i Apple Motion

September 3

Hur man gör objekt flyta i Apple Motion


Apples Motion programvara tillåter användare att skapa animerade scener som kan innehålla text, bilder, tecknade serier eller många andra typer av objekt. Programmet innehåller olika alternativ för skiktning objekt eller göra dem verkar "flyta" framför andra objekt, men kanske det enklaste sättet att utföra denna uppgift är att använda en skuggeffekt och sedan göra objektet flytta över skärmen.

Instruktioner

1 Klicka på objektet du vill arbeta med på Motion duk.

2 Lägg till en skugga för objektet genom att välja "Egenskaper" från Inspector, och sedan placera en kryssruta bredvid "Skugga."

3 Justera skuggan av objektet för att få det att verka mer "floaty" genom att hålla ner "Välj / Transform" verktyg från huvudmenyn och sedan välja "Justera Skugga." Dra hörnen av lådan som omger ditt objekt att manipulera utseendet på skuggan.

4 Göra objektet flytta - eller verkar flyta över skärmen - genom att placera föremål i sitt startläge, och se till att spelhuvudet är hela vägen till vänster. Tryck sedan på "Record" flytta spelhuvudet till höger längs tidslinjen drar objektet till dess slutdestinationen och tryck på "Record" igen. Du har just spelat in en flytande rörelse för objektet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com