Hur man gör något Pulse i After Effects

April 11

Hur man gör något Pulse i After Effects


Adobe After Effects är ett kraftfullt program som kan skapa professionella videoeffekter som lägger visuella intresse till befintliga video eller grafik. Medan After Effects levereras med en mängd olika plug-ins och pre-kodade effekter som kan skapa imponerande rörlig grafik presentationer, ibland användaren kräver mer kontroll över en effekt. After Effects innehåller pre-kodade "puls" effekter som animera objekt såsom text, men med hjälp av dessa effekter gör det möjligt för mindre kontroll än att bygga effekten själv.

Instruktioner

1 Flytta play-huvudet till den punkt på tidslinjen där animeringen ska börja spela.

2 Markera det lager som du vill animera i "Lager" paletten.

3 Klicka på pilen till vänster om lagernamnet för att öppna sina lageralternativ, klicka på pilen bredvid "Trans" för att öppna dessa alternativ.

4 Dra "Anchor Point" reglagen så att fästpunkten hårkorset ligger direkt i mitten av objektet du kommer att animera. Detta säkerställer att puls kommer härrör från centrum av objektet.

5 Klicka på ikonen stoppur till vänster om attributet "Scale" för att skapa en nyckelbild.

6 Tryck på "Page Down" nyckel fem gånger för att flytta pjäsen huvudet fem bildrutor ned tidslinjen.

7 Ställ den horisontella och vertikala omfattningen av lagret till 120 procent för att simulera den första halvan av pulseffekt. After Effects skapar automatiskt en annan viktig ram.

8 Tryck på "Page Down" knappen tre gånger för att flytta pjäsen huvudet tre ramar ned tidslinjen.

9 In horisontella och vertikala skalan av skiktet tillbaka till 100 procent, vilket simulerar den andra halvan av pulseffekten. After Effects skapar automatiskt en annan viktig ram.

10 Dra en markeringsruta runt de tre nyckel bildrutor i tidslinjen och tryck på "F9" för att aktivera "Easy Ease" utjämning animeringen mellan ramarna.

11 Tryck på "Shift + Page Down" för att flytta 10 bildrutor ned tidslinjen. Tryck på "Ctrl + C" för att kopiera animeringsbildrutorna och tryck på "Ctrl + V" för att klistra in animeringen på ramen där play-huvudet sitter.

12 Fortsätt att flytta ner på tidslinjen 10 bilder och klistra in effekten vid varje intervall för att simulera puls effekt som många gånger som önskas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com