Lägga till en Facebook "Like" knappen för att iWeb för att visa dina vänner

April 4

Apples iWeb program fartyg på varje ny Mac säljs som en del av iLife-program. Med den användare enkelt skapa färgstarka platser med liten eller ingen HTML-kodning erfarenhet. Eftersom iWeb innehåller många funktioner som dra-och-släpp-widgetar, är metoden att lägga till Facebook "Like" knappar och andra sociala tillägg inte omedelbart uppenbara. Lyckligtvis iWeb inkluderar en html-fragment widget. Använd html-fragment widget LTO lägga till egen kod på dina iWeb sidor.

Instruktioner

1 Öppna din favorit webbläsare och navigera till "Like Button" i Facebook-utvecklare webbplats. Ange adressen till din Facebook-webbplats i "URL till Like" fältet. Ta bort markeringen för "Skicka-knappen" kryssrutan.

2 Klicka på rullgardinsmenyn "Layoutstil" och välj den stil du vill använda. En förhandsgranskning visas bredvid formuläret för att hjälpa dig att välja en stil som passar din webbplats. Ange bredd i bredd fältet eller lämna standard. Ta bort "Visa Faces" markeringen om du behöver för att hålla widgeten kompakt.

3 Välj "Like" eller "Rekommendera" från "Verb att visa" rullgardinsmenyn. Välj grundfärgen du vill från "Color Scheme" i rullgardinsmenyn. Välj det teckensnitt du vill ha från "Font" i rullgardinsmenyn.

4 Kontrollera att knappen stil från förhandsgranskningen och göra ändringar i dina val som behövs. Klicka på knappen "Hämta kod". Klicka på "Implementation" rullgardinsmenyn och välj "iframe" alternativet.

5 Klicka i textrutan för att markera texten. Tryck på "CMD" och "C" för att kopiera koden. Öppna iWeb använder dockningsikonen eller från mappen Program.

6 Klicka på webbplatsen sida som du vill lägga till som knappen till vänster i iWeb-fönstret. Klicka på "Widgets" längst ned i fönstret. Om Widgets knappen inte är synlig, klicka på "Visa Media" för att visa det.

7 Klicka och dra "html-fragment" widget till sidan i huvud iWeb-fönstret. Tryck på "CMD" och "V" för att klistra in html-fragment fönstret som visas koden. Klicka på knappen "Apply".

8 Dra widgeten till den plats du vill ha på sidan och ändra storlek på det som behövs.

Tips

  • Like knapp fungerar att gilla din huvudsakliga Facebook webbadress eller enskilda sidor. För att ställa in en liknande för enskilda sidor, infoga webbadressen i knapp formen Facebook Like i stället för huvudprofiladress.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com