Hur man installerar Internet Explorer för Windows Från en Recovery Disk

December 12

Innan du installerar Internet Explorer för Windows från din återhämtning disk, måste du installera om hela operativsystemet. Eftersom det inte finns något sätt att installera bara IE från skivan och inte resten av OS, är det oftast bättre att ladda ner Internet Explorer från Microsofts webbplats. Men om du måste göra det här sättet, för en eller annan anledning, spara alla dina filer innan du börjar.

Instruktioner

1 Sätt din återhämtning disk i CD-ROM och slå på maskinen. Den kommer att fråga dig om du vill starta CD-skivan. Tryck på mellanslagstangenten för att ange ja. Detta kommer att kringgå det aktuella operativsystemet.

2 Läs instruktionerna som dyker upp på skärmen och följ instruktionerna. Du måste välja en enhet att formatera som att installera den nya versionen av Windows. Om du vill att Internet Explorer på din hårddisk, välj enhet C. När du har gjort detta, tryck på bokstaven D, följt av Enter. Tryck på L-knappen för att avsluta det här steget.

3 Leta efter menyalternativet "oanvänt utrymme" och markera "skapa ny partition." Systemet kommer att fråga dig hur du vill formatera enheten. Eftersom du inte behöver en fullständig översyn, välj "snabbformatering". Det kommer att ta bort endast allokeringstabellen. Tryck okej och låta systemet fortsätta formatera.

4 Hitta din 25-siffriga serie nyckel när det gäller din återhämtning disk kom i. Skriv in nyckeln. Ange sedan ditt användarnamn och lösenord för Windows, tid och datum. Maskinen kommer då att starta om.

5 Följ instruktionerna som dyker upp när datorn startas för att konfigurera din Internet-anslutning. Sedan dubbelklicka på Internet Explorer-ikonen på vänster sida av skrivbordet för att starta tjänsten och gå igenom installationsguiden.

Tips

  • Det finns andra webbläsare som om du har ständigt problem med Internet Explorer. Två populära är Opera och Firefox.
  • Vissa webbplatser är inte kompatibla med Internet Explorer. Om du planerar att installera programmet på nytt på grund av en webbplats fel, kontrollera om problemet är på webbplatsens änden först.
  • Din nya operativsystemet kommer att kopiera över din gamla OS, så alla filer, extra program eller inställningar du hade sparat kommer att förloras.
  • Använd en officiell Windows återhämtning disk. Olicensierade skivor kan innehålla virus eller annan skadlig kod som allvarligt kan skada maskinens inre arbetet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com