Hur hitta POP3 Information

March 8

Post Office Protocol version 3 (POP3) är ett nätverksprotokoll som används för att ta emot e-post till en e-postklient, såsom Microsoft Outlook, Eudora eller Mozilla Thunderbird. Visa POP3 information om din POP3 e-postkonto i Microsoft Windows Kontrollpanelen "Mail" inställningar ansökan. Detta kommer att visa dig POP3 värdnamnet tillsammans med alla inloggningsuppgifter i samband med kontot.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen i Windows och klicka sedan på "Kontrollpanelen" alternativet. Detta kommer att öppna Kontrollpanelen i Windows.

2 Klicka på, i denna ordning, "Mail", "E-postkonton", "Visa eller ändra befintliga e-postkonton" och sedan "Next". Då öppnas ett fönster där du kan se ditt POP3 e-postkonto.

3 Dubbelklicka på ditt e-postkonto. Visa informationen i textfältet med titeln "Inkommande server (POP3)." Inuti denna textfältet är POP3 informationen för ditt e-postkonto. Ett exempel på en POP3-serveradress är "pop.demandmedia.com." Du hittar också den e-postadress och användarnamn till ditt POP3-konto i det här avsnittet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com