Hur man byter en Westell 327W

March 10

Westell 327W är ett modem gateway tillverkad av Westell. Det är främst märkt för användning med Verizon DSL och AT & T: s Bell South DSL höghastighets Internettjänster. Det första steget i att ersätta en Westell 327W är att få en ny DSL-modem som är kompatibelt med din Internet Service Provider (ISP). Om du har köpt din Westell 327W från din Internetleverantör, behöver din ISP att höras när du bestämmer dig för att få ett nytt modem. När du har det nya modemet behöver installeras och aktiveras.

Instruktioner

Få ett nytt modem

1 Kontakta din ISP: s kundtjänst. Bolagets kundtjänst Kontakta institutionen telefonnummer är noterat på Internet kontoutdrag. Två olika modeller av Westell 327W DSL-modem - det D90-327W15 och B90-327W15 - är speciellt utformade för att användas med Verizon höghastighetsanslutning till Internet service. En Westell 327W DSL-modem modell, C90-327W30, är ​​utformad för användning med AT & T: s Bell South Internettjänst. Om modemet har du fått av din ISP, kan du fråga om serviceavtal med ISP föreskriva att företaget äger utrustningen ger. Därför måste du kontrollera med din Internetleverantör om huruvida du måste returnera Westell 327W om den är skadad, eller om du funderar på att uppgradera ditt modem till en nyare modell. Annars din ISP kan debitera dig en utrustning avgift.

2 Fråga ISP: s kundtjänst om företagets modemersättningspolicy. Om modemet är under garanti och är inte längre utför tillförlitligt, har du rätt till ersättning.

3 Fråga om modeller de modem som är kompatibla med din ISP Internettjänst. Om du vill uppgradera från Westell 327W till en nyare modell modem, måste du ersätta Westell 327W med ett annat modem som stöds av din Internetleverantör. Många Internetleverantörer kommer inte att ge teknisk support för modem som inte är märkta för användning med deras service. Du kan köpa din nya modem via telefon via din ISP: s kundtjänst. Eller, i fallet med Bell South, du kan också beställa ett nytt modem på nätet på AT & T webbplats.

Installera nytt modem

4 Stäng av 327W.

5 Koppla bort strömkabeln ansluten till 327W s "DC" pluggen. Dra ur strömkabeln från eluttaget. Koppla bort datakabeln ansluten till 327W: s "DSL" pluggen. Koppla bort Ethernet-kabeln (s) från baksidan av 327W.

6 Anslut den mindre änden strömkabeln som följde med nya modem till modemets strömuttaget. Anslut den andra änden av strömkabeln till ett eluttag.

7 Anslut datakabeln till den nya modemets "DSL" jack. Slå på modemet. Använd en Ethernet-kabel för att ansluta modemet Ethernet-uttag till datorns Ethernet-uttag.

8 Kontakta din Internetleverantör om hur du aktiverar din nya modem. Verizon höghastighetsInternetKunder, till exempel, är riktade för att gå till activate.Verizon.net webbsida och följ instruktionerna. AT & T kunder är riktade för att gå till helpme.att.net/register.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com