Hur man ställer in Android SDK på en MacBook

February 28

Android Software Development Kit kan Android mjukvaruutvecklare att bygga och testa sina program på datorer och telefoner. Mac OS X SDK installeras inte som ett enkelt program. Du kommer att behöva packa upp filerna och ställa in dem att börja utveckla. Dessutom är den hämtade filen ganska stor. Det kan ta lite tid att slutföra hämtningen, särskilt på en långsam anslutning. Du bör kunna installera testa applikationer på utveckling telefon efter korrekt konfigurera SDK.

Instruktioner

1 Starta datorn och logga in. Klicka på "Safari" eller "Firefox" -ikonen på din OS X docka.

2 Navigera till Android SDK nedladdningssidan, som anges i Resources. Klicka på länken markerad "mac_x86.zip." Spara filen på datorns skrivbord.

3 Dubbelklicka på ZIP-fil. Packa upp mappen på skrivbordet.

4 Klicka på "Finder" ikonen - förstoringsglaset - i det övre högra hörnet. Skriv "Terminal". Klicka på "Terminal" ansökan.

5 Navigera till den uppackade mappen på skrivbordet. Öppna mappen "Verktyg". Typ "android" och tryck på "Enter". Android SDK programmet startar.

Tips

  • Det finns flera rekommenderade tillägg som Google tillhandahåller för Android SDK. ADT Plugin för en visuell grafiskt användargränssnitt är särskilt användbar. Klicka på länkarna i avsnittet Resurser för mer information om plugin ADT och andra verktyg.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com