Hur konvertera IE kompatibilitet VHD för Parallels

January 31

Hur konvertera IE kompatibilitet VHD för Parallels


Microsoft tillhandahåller fritt nedladdningsbara Internet Explorer kompatibilitets bilder i VHD format för Microsoft Virtual PC. Varje bild innehåller olika versioner av Internet Explorer som körs på olika versioner av Windows. Dessa bilder är användbara för webbutvecklare som behöver testa hur webbsidor visas på olika versioner av Internet Explorer på olika versioner av Windows. Webbdesigners och utvecklare som använder Mac OS X som inte har Virtual PC kan konvertera dessa bilder till Parallels format och köra dem i Parallels istället.

Instruktioner

1 Hämta önskad IE kompatibilitet bild från Microsofts officiella hemsida (se Resurser) och extrahera den med en vanlig arkivfil expanderare.

2 Börja Parallels Transporter genom att klicka på "Finder" ikonen på dockan längst ned på skärmen, klicka på "Program" på vänster sida av Finder-fönstret och dubbelklicka på "Parallels Transporter" -ikonen.

3 Klicka på "Nästa" i Parallels Transporter Inledning fönster.

4 Klicka på "Avancerat" i Migrationsläge fönstret och klicka på "Nästa".

5 Klicka på "Från Virtual Computer" i migreringsmetod fönstret och klicka på "Nästa".

6 Klicka på "hela den virtuella datorn" i käll Datatyp fönstret och klicka på "Nästa".

7 Klicka på "Bläddra" i Källa Virtual Machine fönstret bläddra till IE kompatibilitet VHD-fil på din dator, dubbelklicka på den och klicka på "Nästa".

8 Klicka på "Bläddra" i Målmapp fönstret, bläddra till den mapp på din dator där du vill att konverterade bilder lagrade, klicka på "Öppna" och klicka på "Nästa".

9 Kontrollera inställningarna listas korrekt i Migrations fönstret Alternativ och klicka på "Flytta."

10 Klicka på "Finish" när "Migration är klar" visas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com