Så spelar man Line Rider Online

February 1

Så spelar man Line Rider Online


Line Rider är en internetbaserad spel uppfanns av slovenska studenter Bostjan Cadez. Med hjälp av en primitiv fysikmotor, spelare rita linjer som en stickman karaktär diabilder. Målet med spelet är att försöka skapa de mest intrikata spår på vilken spelets karaktär bilder, därav namnet "Line Rider." Line Rider kan spelas online och är ett billigt och roligt sätt att tidigare tiden.

Instruktioner

1 Gå till den officiella Line Rider webbplats (se Resurser). Olika webbplatser från tredje part kan erbjuda versioner av spelet, men ingen ger den fulla omfattningen av resurser den officiella webbplatsen.

2 Klicka på "Play" i den högra skärmen på webbplatsens förstasida.

3 Välj ett ritverktyg i den översta raden av skärmen. Notera placeringen av den röda "S" symbol, som är där spelet karaktär kommer att visas och börja rida dina linjer. Line Rider erbjuder en rad verktyg för att rita en rak linje från en punkt till en annan. Kreativa användare som vill dra böjda eller vågiga linjer bör klicka på "Pencil" verktyg. Använd muspekaren för att dra gränsen på skärmen.

4 Kontrollera att alla dina linjer är anslutna. Spelets karaktär kommer att falla och du kommer att förlora om det finns luckor i dina linjer.

5 Klicka på "Play" -knappen, som ser ut som en triangel som pekar åt höger. The Line Rider tecken visas och börja rida dina linjer. Klicka på rutan ikonen för att stoppa spelet och lägga till fler rader eller fixa dina nuvarande spår. Upprepa tills du är nöjd med längden och komplexiteten av dina spår.

Tips

  • Använd böjda, skarpa linjer för att starta tecken i luften, eller försöka skapa loopar för en rolig och yr rida.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com