Hur söker jag en persons adress historia?

January 29

Hur söker jag en persons adress historia?


Oavsett om du forska historien om en levande person eller en förfader från länge sedan, chanserna är goda att personen bodde på mer än en adress under sin livstid. Rekonstruera någons adress historia är inte lätt --- särskilt eftersom många poster saknar tydlig dating. Med lite ansträngning och några bra sleuthing, men det är ofta möjligt att sammanställa en hel del information om var en person bodde.

Instruktioner

1 Sök på Ancestry.com. Denna välkända släktforsknings webbplats erbjuder kataloginformation från tidigare år samt från tidigare århundraden --- en effektiv forskning webbplats för information om både förfäder och levande människor.

Genomför en enkel sökning på en persons namn för att visa tillgänglig information. Använd sökandet rullgardinsmenyn (använd inte "Family Tree" sökrutor, som inte innehåller katalogsökningar). Preliminära resultat finns tillgängliga utan kostnad, men att se hela listan måste du antingen prenumerera på tjänsten eller registrera dig för en gratis testperiod.

2 Sök på Intelius.com. Detta folk hitta platsen har en mycket stor databas och dess sökresultat visa både nuvarande och tidigare adresser. Ytterligare information såsom en persons ålder och lista över släktingar bidrar till att säkerställa att du tittar på rätt notering.

Som med Ancestry ger Intelius viss information gratis; Men, tar platsen en liten avgift för hela listan.

3 Kontrollera historiska kataloger. Free Släktforskning Tools har en fördjupad lista över historiska kataloger som du kan söka på webben utan kostnad. Förutom staden, stad och län kataloger, kontrollera specialiserade publikationer såsom campus kataloger, som gör goda resurser för att spåra adresser decennier gamla eller ännu äldre.

4 Sök på pipl.com. Detta folk hitta sökverktyg söker igenom internet efter information om individer och sammanställer det till en välorganiserad display. Det kan hitta en överraskande mängd information.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com