Lista över trådlösa routrar som arbetar med Verizon

August 24

Lista över trådlösa routrar som arbetar med Verizon


Verizon FiOS Internet är attraktivt eftersom det är den första helt fiberoptiska nät. När Verizon erbjöd ursprungligen tjänsten, använde den trådbundna routrar exklusivt. Det finns nu flera alternativ för trådlösa routrar för att ansluta flera datorer, smartphones och externa enheter såsom skrivare.

Actiontec GT704WG och GT704WGB

Dessa ACTIONTEC modeller kombinerar ett DSL-modem och router i en enhet. Som äldre routrar, kan dessa modeller inte fungerar korrekt med Windows Vista eller Windows 7, men Actiontec erbjuder möjliga korrigeringar för nedladdning. Antennen på GT704WGB är löstagbar om du föredrar en helt trådbunden anslutning. Båda modellerna kan monteras på väggen för att spara utrymme på skrivbordet.

Versalink 327W

Också en kombinerad modem och router är Westell Versalink 327W utformats speciellt för att hjälpa dig att använda din telefonlinje för att ringa samtal, skicka fax och surfa på Internet samtidigt. Ursprungligen utformad före Windows Vista och 7, Westell erbjuder nedladdningsbara uppgraderingar för att hjälpa routern arbete med systemet. Det ger fyra Ethernet-portar för trådbundna anslutningar förutom sin trådlösa system.

Linksys BEFW11S4

Denna router är utformad för att plug-and-play, vilket innebär att din dator ska automatiskt upptäcka routern, och det bör kräva liten eller ingen installation för att fungera korrekt. Det finns starka säkerhetsfunktioner med 128-bitars kryptering. Det är bara en router, så måste du ansluta den till din Verizon modem för att få tillgång till Internet. Som en nyare modell än vissa andra Verizon routrar, kommer den kompatibel med Windows 7 direkt ur lådan.

verizon One

Även om denna router ser ut som en stor trådlös telefon enhet, det är faktiskt ett DSL-modem och router förutom att tjäna som en telefon. Denna router kan du ansluta dina enheter trådlöst eller via tre tillgängliga Ethernet-anslutningar som finns på baksidan av telefonen. Pekskärmen på framsidan av enheten möjliggör en snabb installation och felsökning vid behov.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com