Vad gör Återställ Gör till Drupal menyn?

April 25

Vad återställning gör att Drupal menyn beror på vilken version av Drupal du kör. Både Drupal 6 och Drupal 7 har menyn återställa eller återuppbygga alternativ; emellertid är funktioner som inte är ansluten. Drupal 6 s återställningen avser länken standardinnehållet medan Drupal 7 meny avser caching.

Information för Drupal 6

Menyåterställningsfunktion i Drupal 6 gäller till standardmeny för utvalda länkar. Drupal 6 kärna kommer med tre inbyggda menyer: navigeringsmenyn, den primära länkar menyn och sekundära länkar menyn i ordning från största till minsta. Om du har omarrangerade standardinställningarna för de typer menyn kan du återställa menyn för att se till att standardinnehåll går till navigationsmenyn, och andra länkar gå till den primära länkar menyn eller sekundära länkar menyn, beroende på ditt val.

Information för Drupal 7

Du kan inte återställa menyinställningarna i Drupal 7 som du kan i Drupal 6. utveckling Modulen har dock innehålla en obesläktad återställningen kallas menyn återuppbygga. Ombyggnad menyn rensar cache och kan vara nödvändigt om du har uppdaterat menyn och har caching påslaget.

Återställning av Drupal 6 Meny

Logga in på din Drupal hemsida och klicka på "Administrera." Klicka på "Site Building" och sedan "menyer." Klicka på fliken "Inställningar" för att visa de typer menyn och klicka sedan på "Reset Menu" för att tillämpa återställningsfunktion.

Ombyggnad av Drupal 7 Meny

Logga in på ditt Drupal webbplats och klicka på "instrumentpanel". Klicka på utveckling modulen (platsen beror på var du har placerat blocket), och klicka sedan på "Bygg-menyn."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com