Hur man återställa Netgear trådlös router inställningar

October 1

Varje Netgear router kommer med en återställningsknapp som låter dig återställa trådlösa inställningarna till den ursprungliga fabriksinställning. Detta förfarande är fördelaktigt om du har glömt routerns lösenord och du inte kan komma åt konsolen ansökan att ändra routerns inställningar. Du måste konfigurera de trådlösa inställningarna efter återställning av konfigurationer, eller lämna inställningarna som den är om du säljer routern till en annan person.

Instruktioner

1 Titta på baksidan av routern för den röda återställningsknappen. Använd ett gem eller penna för att trycka och hålla knappen i cirka 10 sekunder. Lägg märke till att ljuset med knappen börjar blinka. Detta ljus verifierar att de trådlösa inställningarna återställs till de ursprungliga fabriksinställningarna.

2 Öppna din favorit webbläsare på en dator som är ansluten till routern. Skriv "192.168.1.1" i adressfältet och tryck på "Enter". Denna adress navigerar till routerns huvudkonsolen.

3 Skriv "admin" i "Användarnamn" textrutan och skriv "1234" i "Password" textrutan. Klicka på "OK" för att logga in. Dessa värden är Netgear standard användarnamn och lösenord.

4 Klicka på "Wireless" -fliken och skriv din ursprungliga nätverkskonfigurationer i textrutorna, om du vill konfigurera routern. Klicka på "Spara inställningar" och stäng webbläsarfönstret.

Tips

  • Om du ändrar någon av de trådlösa inställningarna på Netgear router, måste du ändra anslutningskonfigurationerna på dina trådlösa datorer.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com