Hur återställa raderade e-postmeddelanden från Windows Mail

June 24

Hur återställa raderade e-postmeddelanden från Windows Mail


När du råkar radera ett e-post eller behöver återställa gamla e-postmeddelanden från Microsoft Outlook, är det möjligt att hämta meddelanden. När ett e-postmeddelande tas bort, är det faktiskt "märkt" för radering och förvaras i en mapp.

Instruktioner

1 Gör en kopia av den Outlook PST. PST är den personliga Store-fil som innehåller alla e-postmeddelanden och kontakter. Du kan få plats för PST från "Personlig mapp" eller "Outlook i dag" i det övre vänstra hörnet i Outlook-fönstret. Högerklicka på en av dessa mappar och välj "Egenskaper" för att få den fullständiga sökvägen till PST-fil. Det är mycket viktigt att göra en kopia av PST-fil som det kommer att ändras i det tredje steget.

2 Klicka på "Start" längst ner på skrivbordet och välj "Kör". Skriv "cmd" (utan citattecken) i fönstret som dyker upp, bredvid ordet "Öppna" och klicka på \ "OK \". Ett annat fönster dyker upp för att ge dig kommandotolken läget.

3 Typ "debug C: \ fullpath \ OutlookFile.PST" (utan citattecken) och tryck på "Enter". Typ
"F 107 113 20" (utan citattecken) i nästa rad och klicka på "Enter". Skriv "q" (utan citattecken) och klicka på "Enter". Dessa kommandon korrupta PST-filen. PST-filen måste vara skadad för att återställa raderade e-post.

4 Öppna Windows Explorer och typ \ "C: \ Program Files \ Common Files \ System \ Mapi \ 1033 \" (utan citattecken) i navigeringsfältet.

5 Dubbelklicka \ "Scanpst.exe \". SCANPST är Outlook reparera verktyg som diagnoser och åtgärdar fel i PST-fil. Du kan köra SCANPST endast när PST är skadad.

6 Vänta tills SCANPST att fullfölja skanningen. Den SCANPST återställer raderade e-postmeddelanden till sina respektive mappar som en del av fastställande av PST-fil.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com