Hur man gör en Kingdom Hearts nyckelsymbol

March 27

En Disney verkställande och en Final Fantasy producent in en hiss i Japan. Vad lämnat var en kollision mellan två världar, och en historia som spänner över fem matcher. Blandning tecken från universum av Final Fantasy och Disney bibliotek har Kingdom Hearts blivit en av de mest älskade spelen Square Enix har lagt ut. De första Kingdom Hearts introducerade oss till Sora, hjälten i det första spelet, och hans vapen, nyckelbladet. Detta utmärkande nyckel vapen är en enkel och vapen för att skapa med hjälp av några enkla grafikprogram.

Instruktioner

Key Design i Illustrator

1 Öppna Illustrator. Gå till "File" och "Nytt". Välj "Skriv ut" från "Ny dokumentprofil" i rullgardinsmenyn och välj "Letter" från "Size" i rullgardinsmenyn. Tryck på "OK".

2 Rita en tunn rektangel med rundad rektangel verktyget från verktygsraden. Gör bredden 5,45 och höjden 0,19. Dubbelklicka på "Fill" ruta färg längst ned i verktygsraden och välj en grå färg.

3 Välj rektangelverktyget och rita en rektangel från vänstra änden av rundad rektangel. Gör bredd 0,75 inches och höjden 0,23 inches. Gör fyllningsfärg en aquagrön.

4 Rita en rektangel med en bredd av 1,36 inches och höjden 1,12 inches. Välj pipettverktyget och klicka på den långa rundad rektangel.

5 Välj pennan och rita en trepunkts krona som går från botten av torget till mitten av torget. Mittpunkten bör vara något längre.

6 Gå till "Window" och "Pathfinder." Välj kronan och offentlig med markeringsverktyget. Klicka på "Subtrahera från Shape Area." Klicka på ellipsverktyget. Skapa två små ellipser, var och en med bredd 0,27 inches och höjd 0,31 tum. Dra en ellips till en av de punkter mellan den första högsta punkten och mitt högsta punkten. Upprepa detta steg för den andra dalen punkten. Dra ellipser ner för att täcka punkter.

7 Skapa en rektangel med bredden 0,40 inches och höjden 0,31 inches. Placera vid den vänstra änden av aqua färgruta. Gör fyllnings färgen gul.

8 Skapa en annan rektangel med bredden 1,13 inches och höjd 0,23 tum. Placera vid den vänstra änden av den lilla gula fyrkanten som du just ritade. Ändra fyllningsfärg till brunt.

9 Rita en rundad rektangel bredd 0,51 tum och höjd 0,29 tum. Rita en rektangel med bredden 0,31 tum och höjd 0,29 tum. Kombinera dessa två former. Den platta rektangel form bör ansluta till den bruna rektangeln form.

10 Skapa en stor rundad rektangel som täcker den bruna handtaget och sträcker sig från den gula rektangeln till rundad rektangel längst till vänster av nyckelbladet. Välj pipettverktyget och välj gula rektanglar. Skapa en annan rundad rektangel nästan storleken på den sista. Välj dessa två rundade rektanglar och klicka på "Subtrahera från Shape Area" från "Pathfinder" fönster.

11 Gå till "File" och "Spara". Name detta "Key Blade" och tryck på "OK".

Fortsätter i Photoshop

12 Öppna Photoshop och samtidigt ha Illustrator öppen. Gå till "File" och "Nytt". Välj "US Paper" från "Preset" rullgardinsmenyn.

13 Klicka tillbaka till Illustrator fönstret. Använd markeringsverktyget för att markera hela nyckelbladet. Dra detta på Photoshop fönstret för att skapa en smart objekt.

14 Klicka på bockikonen längst upp i Photoshop-fönstret. Stäng Illustrator.

15 Gå till "Layer", "Layer Style" och "blandningsläge." Klicka på "Skugga." Ändra opacitet till 52 procent, avståndet till 258, spridning till ett, och storleken till 70.

16 Klicka på "inre glöd." Välj "Screen" från "Blend Mode" rullgardinsmenyn. Gör opacitet 75 procent, byta buller till 0, ändra choken till 0, och ändra storleken till 43. Klicka på "Avfasning och relief." Välj "Inre avfasning" i "Style" i rullgardinsmenyn. Ändra djupet till 100 procent, ändra riktning upp och storlek till 57. Ändra Dämpa till två.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com