Hur man upptäcker Cyber ​​Hacking

September 17

Hur man upptäcker Cyber ​​Hacking


Cyber ​​hacking bryter in i en dator utan användarens vetskap. En hackare bryter oftast in i en dator för vinst, men ibland som en utmaning från andra hackare. Upptäcka cyber hacking är inte lätt om du inte är en erfaren användare. Om datorn är cyber hackad, är det inte svårt för en hackare att hämta din personliga information, bankkontoinformation, inloggningar till betalkonton och mer. Även om det är svårt att upptäcka en cyberattack, det finns vissa saker som du kan se upp för.

Instruktioner

1 Kontrollera om misstänkt hög utgående trafik. Om du är på uppringd och märker hög utgående nätverkstrafik, då någon kan försöka hacka din dator. Det skulle kunna används för att skicka skräppost, eller ta emot en mask som skickar ut infekterade e-postmeddelanden från ditt konto till alla i din adressbok. Detta är inte vanligt bland kabel eller DSL-anslutningar.

2 Kontrollera om misstänkta söker filer på din hårddisk. Dessa filer kommer att vara i rotkatalogerna. Var noga med att kontrollera alla hårddiskar, om du har fler än en. Du kommer också att märka en ökad diskaktivitet om någon är cyber hacking. När han har hackat sig in din dator, kan en hacker köra skanningar för att hitta dokument eller filer som innehåller lösenord, bank inloggningar och betalkonton. Detta inträffar oftast när datorn inte används.

3 Kontrollera om ett stort antal förpackningar som stoppas av brandväggen. När målet är beläget, (en pool av kabelanvändare eller ett företags IP-adressintervall), kan hackare köra automatiska verktyg som bryter in i din dator. Om du använder en brandvägg, och märker många stoppade paket, betyder det att datorn är cyber hackad.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com