Hur man redigerar en Live PHP Site via FTP

January 18

Hur man redigerar en Live PHP Site via FTP


Live PHP-running webbplatser kan uppdateras on-the-fly genom att ersätta de gamla, befintliga PHP-filer med nya, uppdaterade kopior med fil swappar. Site Administratören kan använda en FTP för att sända nya kopior av webbplatsens PHP-filer för att uppdatera en levande plats. Internet Explorer 10 och Windows 8 inkluderar en inbyggd, rudimentära FTP-program kan utföra enkel uppladdning och ersätta uppgifter till PHP-webbplatser. PHP är ett server-side språk och kräver en server som tolkar koden för att visa en webbsida.

Instruktioner

Hur man redigerar en Live PHP Site via FTP

1 Open File Explorer eller Internet Explorer: båda programmen åt den inbyggda FTP-klient.

2 Skriv webbplatsens värdserver FTP url i adressfältet och trycka på "Enter". FTP-adressen börjar med "ftp: //" i stället för "http: // & quot; som en webbplats ExampleSite.com kan ha sin FTP-server placerad på en webbadress som." FTP://adminFTP.ExampleSite.com ".

3 Ange ditt kundkonto användarnamn och lösenord och tryck sedan på "OK" för att logga in på FTP.

4 Leta reda på PHP-filer som du vill uppdatera i FTP webbläsarfönstret. FTP webbläsarfönster visas filerna på FTP-servern som File Explorer visar lokala filer på datorn eller hemnätverket.

5 Kopiera PHP-filer som du vill uppdatera till datorn genom att markera dem i webbläsarfönstret, trycka på "Ctrl + C" öppna en lokal mapp Fönster i File Explorer och trycka på "Ctrl + V." Du kan redigera en kopia av filen lagras på datorn, men du kan inte redigera en lagras på FTP-platsen.

6 Öppna PHP-filer som du vill redigera med Anteckningar eller en kod redigeringsprogram, göra de ändringar du vill göra i koden och spara den uppdaterade filen.

7 Markera de uppdaterade versioner av de filer som du vill uppdatera på PHP-webbplats i fönstret File Explorer och trycka på "Ctrl + C" för att kopiera dem.

8 Öppna FTP fönstret, leta reda på mappen värd för filer som du vill uppdatera och tryck på "Ctrl + V" för att ladda upp filer till FTP. Om Windows frågar, välja det alternativ som skriver och ersätter filerna. De nya versionerna av filerna kommer omedelbart att visas på webbplatsen när uppdatera sidan.

Tips

  • FTP-klienten ingår i Windows och Internet Explorer saknar många funktioner som krävs för säker och robust webbplats operation. Den inbyggda klient är tillräcklig för att ladda upp och ersätta några filer på en gång, men om du regelbundet uppdatera hemsidan kommer du att ha en enklare tid med hjälp av en mer omfattande FTP-program som FileZilla.
  • Kopiera en PHP-fil över en annan på en FTP bort originalversionen. Du kommer inte att kunna återskapa den ursprungliga kopian eller ångra filen överskrivning när den är klar. Lagra en säkerhetskopia av den ursprungliga versionen av PHP-filen du kopierade från FTP på din dator om du gör en programmering misstag och måste blinka tillbaka till en äldre version.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com