Hur man gör ett ansikte smalare i Photoshop

April 11

Banta ner ett ansikte kräver en strikt följsamhet till diet eller potentiellt farlig plastikkirurgi, båda är ett avlopp i tid och kostnader. Att se sig själv i en nyare, tunnare ljus, låt Adobe Photoshop vara din plastikkirurg. Experimentera med bantning ansiktet i Photoshop tar minuter, inte timmar, och ger dig kontroll snarare än under narkos. Med Photoshops redigeringsverktyg, du kan ta en gammal bild och återskapa en nyare, tunnare ansikte.

Instruktioner

1 Öppna Adobe Photoshop. Klicka på menyn "Arkiv". Klicka på "Öppna". Navigera till bilden av ansiktet för att göra smalare och dubbelklicka på filnamnet.

2 Klicka på "Lasso" verktyg på kolumnen "Verktyg". Rita en kontur runt bara ansikte och hår; försök att undvika att fånga någon del av bakgrunden.

3 Högerklicka på markerade området och välj "Layer via Kopiera". Dra ner menyn "Redigera", välj "Transform" och klicka på "Warp", som omger ansiktet med ett rutnät av nio rutor.

4 Klicka på den översta svarta cirkeln på vänster sida av nätet. Sakta drar cirkeln in mot bildens mitt, vilket gör att ansiktet att sugas in som den vänstra halvan av ett timglas. Upprepa med det nedre vänstra cirkeln till samma punkt som toppen.

5 Dra de två svarta cirklar på höger sida av gallret in mot mitten, fylla timglaset utseende på båda sidor. Gör eventuella justeringar av formen på ansiktet med en av de fyra ihåliga rutor i galler hörn tills nöjd. Tryck på "Enter" för att ställa in gallret och ta bort den från skärmen. Nu tunnare ansiktet lager ovanpå den gamla.

6 Klicka bakgrundslagret i "Lager" paletten på höger sida av skärmen. Klicka på "Klonstämpel" på kolumnen "Verktyg". Placera markören över ett område av bakgrunden nära originalet med framsidan, såsom en punkt av tapeter strax under den ursprungliga hakan. Tryck på "Alt" -tangenten på tangentbordet och klicka med musen en gång.

7 Flytta markören direkt över en del av den gamla ansikte och hår. Klicka och dra markören, deponera den kopierade delen av bakgrunden till sömlöst klistra över den ursprungliga ytan där den sträcker sig från bakom smalare ett. Fortsätt att kopiera via "Alt" klick process tills hela ursprungliga ansikte och hår klistras över med bakgrunden och inte längre syns, med bara nedbantade ansikte på plats.

8 Högerklicka på bakgrundslagret i paletten och välj "Flatten Image." Klicka på menyn "Arkiv" och välj "Spara som". Ange ett nytt namn för bilden och välj "Spara" -knappen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com