Hur man skapar elektronisk bok PDF-filer

April 13

PDF-filer är en typ av dator dokument känt som ett "portable document fil." Många digitala versioner av böcker och bruksanvisningar använda PDF-format eftersom det gör det möjligt att replikera den exakta kvaliteten på en pappersdokument, bara på datorn. Du kan använda en mängd olika program för att skapa PDF elektroniska böcker på datorn, antingen från scratch eller från befintliga ordbehandlingsdokument.

Instruktioner

1 Använd Microsoft Word. Microsoft erbjuder en gratis tillägg för sin "Ord" ordbehandlingsprogram som tillåter dig att ta alla dokument du har skapat i Word och spara den som en PDF-dokument. När du har installerat add-on, helt enkelt klicka på "File" och sedan "Spara som" och välj PDF-format för att skapa en ny PDF elektronisk bok fil på din dator.

2 Använd Adobes "Skapa en PDF" onlinetjänst. Adobe är företaget som skapade och fortsätter att expandera på PDF-dokument format. Deras onlinetjänst kan du konvertera befintliga textdokument till PDF-format. Du kan också använda sin online mall för att skapa din egen text dokument från grunden och sedan konvertera det till PDF-format baserat på dina egna inställningar och specifikationer.

3 Använd PDF Converter. PDF Converter är ett program som du behöver ladda ner och installera på din dator för att kunna köra det. Det är tredje part, vilket innebär att det skapades inte av och stöds inte av skaparna av PDF-format, Adobe. PDF Converter kan du både göra dina egna PDF-filer förutom, som titeln av programvaran antyder, konvertera befintliga dokument till PDF-format.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com