Hur man startar en framgångsrik underhållning blogg

September 6

Starta en framgångsrik underhållning blogg handlar om hantering skriva mer allvarligt än det personliga blogg. På det personliga blogg kan du skriva ner alla dina idéer och mycket som en dagbok, hålla det relativt tyst om du inte är kända. Men en underhållning blogg är inte en personlig blogg. Det är en blogg av idéer på populära medier kommer in i bilden. Du behöver inte fokusera på kändis skandal. Din underhållning blogg kan ha en mer naturlig touch till det, mer inriktad på översyn och kommentarer om konsten.

Instruktioner

1 Tjäna pengar blogga, men är medveten om riskerna. De säger 50 till 100 författare göra en levande enbart off skriva romaner. Nu, utan att göra någon forskning, kan du gissa hur många människor gör en levande blogga? Antalet människor som gör en levande utanför blogging dvärgar dem som skriver romaner. Det är inte alltid det bästa betalande karriär, men sällan kommer du att driva människor på fel sätt bara för att få din lön.

2 För att få rätt typ av ämnen för din blogg, överväga att titta på några av de mer populära artiklar på Internet. Nej, det finns inget behov för att fylla upp en artikel med hur du hat eller gärna en given känd person. Det kan vinna vissa läsare, men det kan förlora dubbelt så mycket. Läsarna vill ha bra, korta recensioner och kommentarer. Artiklar som över sökord eller verkar tvingas få skum.

3 Generera träffar på din blogg. Du kommer att behöva bygga upp ett stort bibliotek av tjänster för din underhållning blogg. Du kommer att göra bäst att tänka på detta på lång sikt, att få träffar genom hårt arbete på en daglig basis. Använd olika sökord, till exempel, att få olika typer av läsare.

4 Utveckla en distinkt stil och åsikt. Om du har en åsikt andra vill höra det. Överväga de mer populära ämnen när du börjar och skriva om dem på ett intressant sätt. Kopiera vad du läser på en annan plats kommer aldrig att tillåta dig att sticka ut.

5 Studera populära webbplatser. Håll kontakten med vad som är populärt genom att titta på platser som New York Times lista över mest populära sökord, eller att se vilken underhållning artiklar är på toppen av populära webbplatser (Salon, skiffer, tillhörande innehåll). Gå inte blind in blogging fältet. Studera vad din underhållning ämnen kan fånga läsarens öga.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com