Hur man designar kläder i Photoshop

January 11

Photoshop är ett mycket mångsidigt program som låter dig att utforma nästan allt du behöver. Om du vill designa dina egna kläder Photoshop kan hjälpa dig att skapa fantastiska mönster som kommer att imponera någon. Använd den för att skapa en Halloween prinsessa kostym för din dotter eller en portfölj för din design klass. Följande steg kommer att hjälpa dig att skapa dina egna kläder mönster.

Instruktioner

1 Skissera din design i en skissbok. Vara så kreativa som du vill, eftersom Photoshop kan du reproducera bara om någon design din fantasi kan utforma.

2 Öppna ett nytt dokument i Photoshop. Ställ den storlek du behöver, tillsammans med dina upplösningskrav. Om du ska skriva ut din design, är en upplösning på 150 bäst.

3 Skanna dina ritningar och spara dem som JPEG-filer. öppna dem sedan i Photoshop för att klippa och klistra in det nya dokumentet. Använda detta skikt som ett referensskikt för att skapa konstruktionen. Eller så kan du helt enkelt återskapa din design genom att rita dem med pennan. Bézierkurvan pennverktyg kan du skapa mjuka linjer genom att bara applicera en poäng till Path. Om du har en ritplatta med datorn, använda den för att spåra och återskapa din design. Det kommer att bli mycket lättare än att använda musen.

4 Ställ anpassade färger genom att använda färgpaletten verktyget. De olika filter gör att du kan använda ett brett spektrum av effekter. Du kan också välja delar av ditt plagg och lägga mönster på duken med hjälp av fyllningsverktyget och välja mönster som du vill från toppen av sidan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com