Stilar för Thunderbird

January 14

Du kan helt anpassa Thunder tema, och du behöver inte ens någon teknisk känd-how. Mozilla erbjuder en praktisk lista över hundratals olika teman som är lätta att installera i någon version av Thunderbird. Vissa teman är utformade helt enkelt att se söt, andra att imitera utseendet på andra program och andra fortfarande bidra till att öka funktionaliteten i din e-postklient.

Hitta och ladda ner

Teman för Thunderbird finns på Mozillas webbplats som tillägg till Thunderbird. Mozilla webbplats är ditt bästa och säkraste insats för teman för även om de teman som är användar in, har Mozilla några kvalitetskontroll. Teman kommer som "jar" eller ".xpi" filer, och du kan använda alla kompatibla "jar" eller ".xpi" tema från var som helst på Internet, inte bara de från Mozilla webbplats. När du hittar ett tema du vill, klicka på "Download" för att spara temat filen på din dator. Vissa teman har en knapp "Bidra" också, vilket gör att du kan donera till temat utvecklare. Om du får användning av tema, överväga att bidra, men det är inte alls nödvändigt att ladda ner filen.

installera

När ditt tema nedladdning är klar, startar Thunderbird och öppna Tillägg fönster på menyn Verktyg. Klicka på "Installera" -knappen och välj den nedladdade temafilen. Om ditt tema använder en ".xpi" fil och du inte ser det när du öppnar den katalog där filen sparas, klicka på "alla filer" från rullgardinsmenyn Filtyp. Du måste bekräfta installationen och starta Thunderbird när det efterfrågas. Temat kommer att användas som standard när Thunderbird startar igen.

VD och avinstallera

Du kan installera flera teman för Thunderbird och hålla dem lagras i Thunderbird. När du installerar ett nytt tema, är den gamla handikappade men inte avinstalleras. Du kan hantera dina installerade teman genom att öppna Tillägg fönster och klicka på knappen "teman". Det har du en lista över alla installerade teman. Växla till ett annat tema genom att markera den och klicka på "Använd tema" -knappen. För att ta bort ett tema från datorn genom att klicka på "Avinstallera" -knappen. Du kan alltid ladda ner och installera temat igen vid ett senare tillfälle om du ändrar dig.

problem

Eftersom teman är användar utformade, är det mer sannolikt att stöta på små buggar. Typiskt för dessa är fasta med uppdateringar ganska snabbt. Även om du inte skulle stöta på några problem med kompatibilitet - som Thunderbird är en plattformsoberoende program - kan det hända att ett tema som fungerar på en stor resolutionen alltför skrymmande i en liten upplösning. Dessutom kan teman sönder när Thunderbird får en uppgradering.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com