Så här aktiverar en Bluetooth Mouse

January 9

Under de senaste åren har Bluetooth möss blivit mer och mer popular-- särskilt bland dem som är på språng. Folk tycker om att använda dessa anordningar eftersom det ökar enkelheten i sina arbetsområden, tack vare det faktum att det inte finns någon sladd behövs. Dessa typer av möss är särskilt populär bland dem som använder bärbara datorer eftersom de har möjlighet att lagra undan mössen i en laptop väska utan att behöva slå in eller packa sladdar när mössen behövs.
Trots att dessa möss tenderar att använda upp batterier ganska snabbt, många människor tycker att det är ett litet pris att betala för möjligheten att använda en Bluetooth-mus.

Instruktioner

Förbereda datorn

1 Klicka på menyn "Start" och sedan på "Alla program." Därefter klicka på "Software Setup" -knappen på en Windows-baserad dator.

2 Avmarkera "Maskinvaru Aktivera drivrutiner" och "program" lådor. Öppna drill-down menyn genom att klicka på "+" bredvid "Hardware Aktivera drivrutiner." En lista över tillgängliga program visas.

3 Hitta rutan där det står "Bluetooth" och klicka på den. Klicka på "Nästa" längst ned på sidan. Välj "Finish" för att slutföra installationen.

Aktivera musen

4 Tryck på knappen eller dra i spaken på undersidan av musen som vänder på den. Detta gör det möjligt för datorn att upptäcka musen.

5 Klicka på menyn "Start" och sedan på "Alla program." Därefter väljer "Mina Bluetooth-platser" och "Visa enheter inom räckhåll."

6 Hitta musen på listan över "Nätverk inom räckvidd." Högerklicka på ikonen och välj "Pair Device" från menyn som öppnas.

7 Vänta en liten stund eftersom monteringsanvisningen börjar ladda och sedan visas på skärmen.

8 Följ instruktionerna som visas på skärmen. Dessa instruktioner kommer mestadels kräver installeraren att klicka på "Nästa" ett par gånger. Bluetooth-mus har nu aktiverats.

Tips

  • Laddningsbara batterier för Bluetooth musen för att spara på batterikostnader.
  • En Bluetooth-musen kan förlora sin anslutning från tid till annan.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com