Hur att få bra sökresultat

February 9

Har du någonsin märkt att vissa människor hitta vad de vill omedelbart med en sökmotor som Google? Sedan finns det andra människor som får hundratusentals resultat från en sökning, av vilka ingen är verkligen vad de letar efter. Vad är hemligheten till stora sökresultat? Låt oss se om jag kan avslöja hemligheten.

Instruktioner

1 Hur att få bra sökresultat

Innan du ens göra en sökning kan du ange sökinställningar (åtminstone på Google). På google.com, klicka på länken Inställningar bredvid sökrutan.

2 På inställningssidan för Google kan du ställa in ett gränssnittsspråk, en ökningsspråk fastställa nivån på filtrering du vill stöta upp antalet resultat per sida, så att du inte tillbringar all din tid klicka från sida till sida, som sökresultat att öppnas i ett nytt webbläsarfönster och besluta om eller inte har Google förse dig med förslag på söktermer. Glöm inte att klicka på knappen "Spara inställningar" högst upp när du är klar.

3 Sätt fraser inom citationstecken. Anta att jag ville söka efter mitt eget namn. Om jag skriver i Virginia DeBolt jag få resultat om tillståndet i Virginia, alla typer av människor som heter Virginia och liknande mängder av information om ordet DeBolt. Men om jag sätter frasen inom citationstecken som denna "Virginia DeBolt" Jag får resultat som visar dessa två ord i den ordningen. Ett annat exempel, antar att du försöker komma ihåg en låt lyrisk eller en dikt, hittar du det mycket snabbare om du lägger den fras du kommer ihåg inom citattecken. Jag får omedelbara resultat från "något finns det inte älskar" inom citationstecken, medan ett onoterat något finns det inte älskar returnerar tusentals inte så användbara resultat.

4

Om du gör en sökning och hitta något som du vill ha på Google, främja den. Förutom de understrukna sökresultaten, det finns två små knappar: en är en pil, som omedelbart kommer att flytta resultatet till toppen av dina resultat. Och nästa gång du leta efter information kommer Google visa den här först. Knappen med X gör det motsatta; det tar bort detta resultat från sökresultaten.

5 Håll ut materialet som du inte vill. Anta att du letar efter information om Phoebe Snow, sångaren. Du vill inte någon information om tåget kallas Phoebe Snow ska visas. I din fråga kan du skriva Phoebe Snow -Train eller Phoebe Snow inte träna. Detta kommer att eliminera några resultat som omfattar tåg. På baksidan av detta är att använda ett plustecken (+) eller ordet OCH. Till exempel kan du uppnå samma resultat om du söker efter Phoebe Snow + musik eller Phoebe Snow och musik.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com