Hur man installerar en Brother DCP 110C Scanner

February 13

Brother DCP 110C allt-i-ett-skrivare har förmåga att fungera som en skanner, samt producera utskrifter och kopior av skannade dokument. För att kunna använda skannern med en dator, måste du först installera DCP 110C fullständiga programsvit på datorn. Programmet kommer att underlätta kommunikationen mellan datorn och skrivaren för att bearbeta utskriftsjobb, samt gör att du kan redigera och spara skannade dokument med hjälp av datorn.

Instruktioner

1 Ställ in skrivaren på en plan och jämn yta och anslut strömsladden till skrivaren, men inte till ett eluttag. Slå på datorn och starta operativsystemet.

2 Placera skrivarens installationsskivan i datorns optiska enhet. Klicka på "DCP 110C" från listan som visas automatiskt i ett nytt fönster.

3 Klicka på "Installera MFL-Pro Suite" i listan över alternativ i det nya fönstret. Om en Windows varningsmeddelande uppdatering visas, klicka på "OK" för att installera alla nödvändiga uppdateringar och vänta på att datorn måste startas innan du fortsätter.

4 Klicka på "Ja" för att acceptera licensavtalet, sedan vänta på att programvaran för att installera programvaran Paperport på datorn. Klicka på knappen "Yes" för att acceptera nästa licensavtalet och klicka sedan på "Lokal anslutning."

5 Anslut USB-kabeln till skrivaren genom att lyfta skannerns lock och sätter i kontakten i uttaget ovanför bläckpatronerna. Anslut kabeln till datorn när installationsprogrammet frågar. Placera USB-kabeln i öppningen på sidan av skrivaren, stäng sedan skannerlocket.

6 Anslut skrivarens nätsladd till eluttaget och följ installationsanvisningarna på datorskärmen. Klicka på "Finish" för att starta om datorn och slutföra installationen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com