Hur man gör Outlook 2007 Ladda ner e-postmeddelanden med bilderna inte Blockerad

April 17

Microsoft Outlook innehåller ett antal olika säkerhetsfunktioner avsedda att bekämpa skräppost och virus. En del av Outlook säkerhet ligger i sin praxis att blockera bilder som är inbäddade i kroppen av ett e-postmeddelande. Inbäddade bilder kan öka storleken på ett e-post och de kan innehålla objekt som är skadliga för ditt system. Dock kan vissa individer inte behöver denna nivå av säkerhet och vill visa sin inkommande e-post som det var tänkt att ses av e-skapare. Dessa användare kan anpassa Outlook 2007 för att hämta e-post med bilderna inte blockerade.

Instruktioner

1 Starta Microsoft Outlook.

2 Klicka på "Verktyg" längst upp i Outlook-fönstret.

3 Välj "Säkerhetscenter" och sedan välja "automatisk hämtning."

4 Klicka på rutan bredvid "Hämta inte bilder automatiskt i HTML-e-postmeddelanden eller RSS objekt" för att ta bort markeringen från rutan.

5 Välj "OK" längst ned i fönstret för att spara dina ändringar.

Tips

  • Såvida du inte är säker på att du inte kommer att få några illasinnade poster i ditt e-postkonto, överväga att lämna bilden nedladdning inställningen på standardinställningen. Detta gör det möjligt att ladda ner bilder på varje enskilt fall genom att klicka på grå "Hämta bilder" bar högst upp i meddelandet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com