Outlook 2007 felsäkert läge Vs. Icke felsäkert läge

April 20

Felsäkert läge är ett alternativ boot-läge för Outlook 2007 som öppnar e-postklient medan inaktivera olika funktioner. Detta gör det möjligt för användare att felsöka och lösa programvaruproblem som kan uppstå från tid till annan. Användare kan manuellt starta felsäkert läge eller det kan automatiskt tvingas om Outlook har upplevt vissa fel.

Inaktivera vissa komponenter i Outlook

Endast i felsäkert läge är användare som kan interagera med en lista av funktionshindrade komponenter och växla inställningar eller inaktivera för förlängningar, läsfönstret, verktygsfält och post kontrolleras vid tidpunkten för programmet startas. En dialogruta av dessa poster presenteras för användaren när felsäkert läge har startat.

manuell Inledande

För att manuellt starta i felsäkert läge, måste Outlook startas från kommandoraden. Detta görs genom att klicka på menyn "Start" och sedan "Kör". Skriv "outlook.exe / safe" (utan citattecken) i textfältet och klicka på "OK".

Felsäkert läge Vs. Normalläge

För att driva Outlook i normalläge, måste alla komponenter i Outlook laddas. Användaren förlorar förmågan att selektivt ladda eller bypass vissa komponenter i programmet med hjälp av knäleds alternativen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com