Hur man använder Ustream Chat

May 27

Med Ustream kan du sända din egen TV-kanal till en levande global publik gratis. Allt du behöver är en dator, webbkamera och bredbandsanslutning. Den Ustream programmet innehåller en chat-funktion. Använd denna funktion för att kommunicera med och få feedback från din publik. Om du kombinerar din chatt med sociala streaming funktionen kan tittarna tweet din show information till andra potentiella tittare.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Ustream konto. Klicka på ditt användarnamn som ligger i det övre högra hörnet på sidan.

2 Klicka på "Hantera din kanal" från den vänstra navigeringsmenyn. Om du har flera kanaler som inrättats, klicka på namnet på den kanal som du vill aktivera chatt.

3 Klicka på "Inställningar" från den vänstra navigeringsmenyn.

4 Placera en bockmarkering i rutan som är märkt "Display Chat." Om du vill att användarna ska kunna tweet chattinlägg och visa information också markera rutan "Display Social Stream."

5 Klicka på "Chat" knappen som finns i "Välj Standard Chat Widget" avsnittet.

6 Klicka på "Chat Inställningar" för att tilldela en moderator till chattrum. Ange användarnamnet på den person som du vill tilldela som en moderator. Klicka på "Lägg till som moderator." Användarnamnet kommer sedan att visas i en rullgardinsmeny. Välj namnet från rullgardinsmenyn. Klicka på "Lägg till som moderator" igen.

7 Klicka på "Spara" för att spara dina ändringar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com