Mac Pro Keyboard Repair

August 16

Mac Pro skrivbordet innehåller en fast tangentbord som ansluts till en av USB-portarna på datorn. Den "Spaces" Virtual Desktop verktyg inbyggt i OS X kan korrupta tangentbordets operativa filer, vilket input från tangenterna inte är relaterade till "Spaces" funktioner för att inte längre registrera. Detta gör Mac Pro tangentbord oanvändbar. Det finns ett antal förfaranden som kan fixa tangentbordet så att det återigen kommer att kunna användas på Mac Pro. Ingen av de förfaranden som kräver demontering av tangentbordet, och så ingen garanti på plats ogiltigförklaras.

Instruktioner

1 Klicka på skrivbordet. Tryck på "Kommando + n" för att öppna ett Finder-fönster på skrivbordet. Ange "com.apple.Dock.plist" utan citattecken i textfältet vid det övre högra hörnet av fönstret. Vänta "com.apple.Dock.plist" visas i en lista i den mellersta kolumnen i fönstret nedanför textfältet. Högerklicka på "com.apple.Dock.plist" fil. Välj "Flytta till papperskorgen" från popupmenyn. Upprepa denna procedur med följande filer: com.apple.dock.db, com.apple.universalaccess.plist, com.apple.universalaccess.plist och com.apple.systempreferences.plist. Gå till menyn "Apple" och välj "Logga ut" från rullgardinsmenyn. Ange ditt kontonamn och lösenord i textfältet när den visas på skärmen. Klicka på "OK" -knappen.

2 Dubbelklicka på mappen "Program" för att öppna fönstret. Rulla ner till mappen "Utilities". Dubbelklicka på mappen "Utilities" för att öppna fönstret. Rulla ned till Aktivitetskontroll programmet. Dubbelklicka på ikonen för Aktivitetskontroll för att starta den. Klicka en gång på "Dock" i listan över val i den mellersta kolumnen för Aktivitetskontroll programmets huvudfönster. Klicka på knappen "Avsluta process" i det övre vänstra hörnet av skärmen. Stäng programmet genom att klicka på den röda knappen i det övre vänstra hörnet.

3 Ta bort USB-kontakten på Mac Pro-tangentbord från USB-porten på datorn. Sätt tangentbordets USB-kontakt till en annan USB-port på datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com