Hur man skapar en skiss till vektor automatiskt

May 3

Hur man skapar en skiss till vektor automatiskt


Många grafiker är delvis att starta sina grundläggande konturer på papper och sedan slå sina skisser till konst på datorn. Ett avskräckande för digitalisering konst är den tid det tar att spåra en skiss med hjälp av pennverktyget. Lyckligtvis, om bilden skissas i endast en färg, kan du använda en genväg för att spåra en skiss och förvandla det till en vektorbild automatiskt.

Instruktioner

1 Skissa på ett vitt papper med en penna. Skanna ritningen och spara den som en JPEG-bildfil.

2 Öppna den skannade bilden i Adobe Photoshop. Gå till menyn "Bild". Välj "Mode", "gråskala." Detta kommer att omvandla bildinformationen till svartvitt så att Illustrator inte försöka läsa alla färger.

3 Använd "Crop" verktyg för att beskära ut onödiga vita områden. Spara bilden.

4 Öppna färg konverterade skiss i Adobe Illustrator. Skapa ett nytt lager på "Lager" panelen. Gå till "Control" "Live Trace." Detta verktyg kommer att göra sitt bästa för att automatiskt spåra skiss på det nya lagret.

5 Använd "Direct Selection" verktyg för att ändra någon av de fästpunkter som inte spåra korrekt. Stäng av lagret med den ursprungliga skissen.

6 Spara den spårade skiss som en AI-fil så vektorlinjerna förblir redigerbara. Använd vektor skiss för att skapa en bild.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com