Hur kan jag avinstallera Norton Ghost?

September 1

Norton Ghost är ett program som låter dig göra säkerhetskopior av enskilda filer på datorn och ta bildsäkerhetskopior av hela hårddisken. Om du vill avinstallera program, kan du göra det genom programmet borttagning verktyget på datorn, men det kan lämna säkerhetskopiering och rest filer på din dator som kan störa andra program. Använda Norton Removal Tool, som gjorts av Symantec (skaparna av Norton Ghost) helt bort programmet och de resterande filerna.

Instruktioner

1 Öppna en webbläsare och gå till huvud Norton Removal Tool sidan.

2 Klicka på länken "Jag har en Norton Ghost eller Norton Save & Restore" på huvudsidan.

3 Klicka på "Download" länken för Removal Tool Norton under "Steg 3" på sidan och spara filen på din dator.

4 Dubbelklicka på filen, klicka på knappen "Nästa" och sedan vänta på att programvaran för att avinstallera Norton Ghost från din dator. När borttagningen är klar, starta om datorn.

Tips

  • Om du inte har tillgång till Removal Tool Norton, kan du öppna "Kontrollpanelen" på din dator (klicka på knappen "Start" för att få tillgång till det) och öppna sedan "Lägg till / ta bort program" (i Windows XP) eller "program och funktioner" (i Vista eller Windows 7). Klicka på Norton Ghost program och klicka sedan på knappen "Ta bort" för att avinstallera det. Var medveten dock att denna metod inte helt tar bort alla kvarvarande filer av programvaran.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com