Hur man kombinerar AVI-filer med SRT filer

September 5

Om du har video i AVI-format och du vill titta på dem med undertexter, använda video-konvertering programvara för att lägga till SRT filer till videoklipp. SRT undertexter ibland hämtas eller en separat fil för en AVI video. Några tittare föredrar att titta på en film med undertexter över försöker att följa ett språk de inte förstår. När du lägga till undertexter till en film, blir publiken större och korsar en språkbarriären. De flesta videospelare kan du välja ett språk och undertextspår för videon.

Instruktioner

Total Video Converter

1 Besök effectmatrix.com att ladda ner Total Video Converter. Dubbelklicka på installationspaketet, och starta programmet.

2 Klicka på "Ny uppgift" och välj "Importera mediefiler" från pop-up fönster. Dubbelklicka på en AVI-fil till den till omvandlaren.

3 Klicka på "Video File" i fönstret som visas när du väljer en fil. Klicka på "AVI-format."

4 Klicka på "Filter" och markera rutan bredvid "textning." Klicka på "Bläddra" för att lägga en undertext fil i SRT-format.

5 Klicka på "OK" för att lägga filen. Klicka på "Konvertera nu" för att kombinera SRT-fil med AVI-fil.

AVS Video Converter

6 Besök avs4you.com. Ladda ner AVS Video Converter och installera det på din dator. Starta omvandlaren.

7 Klicka på "Bläddra" bredvid "Input Filnamn." Sök efter AVI-filer på datorn, och dubbelklicka på en fil för att lägga till omvandlaren.

8 Klicka på "Till AVI" längst upp på skärmen. Klicka på "profil" och välj en videokvalitet från rullgardinsmenyn.

9 Klicka på "Avancerat" och expandera menyn "Subpicture". Välj en SRT-fil från menyn "Subpicture".

10 Klicka på "OK" och "Konvertera Now" för att skapa en ny AVI-fil med undertexter.

Any Video Converter

11 Besök any-video-converter.com. Ladda ner den senaste versionen av programmet, och installera det på din dator.

12 Kopiera SRT-filer till mappen som innehåller AVI-fil du vill lägga till undertexter till. Byt namn på SRT-fil med samma namn som AVI-fil.

13 Starta Any Video Converter. Klicka på "Lägg till video" för att lägga en AVI-fil till omvandlaren. Klicka på "profil" i det övre vänstra hörnet av skärmen och välj "AVI".

14 Klicka på "Textning" i det nedre högra delen av Any Video Converter, under "Audio Options" rubriken. Välj SRT-fil du har lagt till mappen AVI. Klicka på "Konvertera video."

Tips

  • Använd "Preview" funktion i vart och ett av dessa program för att se till att dina undertexter stämmer överens med videon och visas där du vill ha dem på skärmen. Klicka på "Play" på höger sida av skärmen för att förhandsgranska din video i fönstret.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com