Min MS Frontpage 2003 produktnyckel kommer inte att fungera

May 20

Microsofts "Front 2003" är en HTML-editor och webbplats administrationsverktyg som har upphört från och med 2003. Det betyder inte att det inte kan fungera; du kan fortfarande effektivt använda programvaran för att skapa webbsidor. "Framsidan 2003" använder en produktnyckel för att validera legitimitet köpet; det ingår i dokumentationen du fick med programvaran. Om nyckeln inte fungerar när du försöker registrera, kan du stå inför ett större problem än att ha skrivit det felaktigt.

Instruktioner

1 Jämför version av "Front 2003" du försöker installera mot den nyckel som du har; fullständiga versioner kräver fullständig produktnycklar. (Lådan och installationsskivan kommer att ha typ klart skrivas ut.) Om du försöker använda en uppgraderingsnyckel med en fullständig kopia, kommer det inte att fungera om den äldre versionen är installerad.

2 Kontrollera med återförsäljaren du köpte kopian från att kontrollera typ och giltighet.

3 Kontakta Microsoft support när det gäller frågan. (Telefonnumret finns med i aktiverings sidan kräver produktnyckeln.) Din nyckel kommer att kontrolleras för giltighet och registreras. Du kommer att ges möjligheter att få en legitim en om du har varit utsatt för piratkopiering.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com