Hur man testar HD hastighet

May 22

Hur man testar HD hastighet


Hastigheten på datorns hårddisk är delvis ansvarig för hastigheten på din dator och hur snabbt du kan utföra sysslor såsom ordbehandling och använda Internet. Hastigheten som mäts av kilobyte eller kbs per sekund, kan bestämmas med hjälp av programvara som utformats för att testa din hårddisk.

Det är värt att notera att om datorns hårddisk har mindre än 10% ledigt utrymme, kan dess hastighet minskar, enligt Colby Sawyer webbplats. Utan en fungerande hårddisk, kan du inte spara dokument, bilder, eller lagligt nedladdad musik till datorn. (Se referens 1)

Instruktioner

1 Hämta nu2 Software och klicka på "Spara" för att placera den på skrivbordet. (Se referens 2)

2 Bearbeta nu2 filnedladdning med en zip-fil program genom att klicka och dra den till ansökan. Packa upp filen till en ny mapp och tryck på "OK". Dubbelklicka på installationsikonen för att öppna installationsmenyn.

3 Klicka på "Nästa" och sedan välja var du vill att nu2 programfiler som ska installeras. Klicka på "Nästa", "Ja" eller "Ja till alla" för de återstående uppmaningarna och vänta på att installationen är klar. Starta om datorn för att se till att ansökan helt installerat.

4 Klicka på "Start" -knappen i det nedre vänstra hörnet på Windows-skärmen, och klicka sedan på "Alla program." Sök igenom programmen och klicka på "nu2" -fliken. Vänta tills programmet att ladda.

5 Klicka på "Alternativ" -fliken och "Quick Speed ​​Test." Klicka på "OK" och sedan "Start". En förloppsindikator visar att testet pågår. Mjukvaran kommer att beräkna hårddiskens hastighet, både de maximala och genomsnittliga hastigheten, såväl som storleken på hårddisken.

Tips

  • Om du inte redan har ett zip-fil program kan du ladda ner ett av många program för detta ändamål såsom Winrar. (Se referens 3)
  • Vissa hårddisk hastighet testverktyg innehåller dolda virus eller irriterande adware komponenter. Inte ladda ner program om du inte är säker på att de är rena och säkert att installera. Den nu2 ansökan på nu2 hemsida är certifierat virusfri och säkert kan installeras och användas för att testa din hårddisk hastighet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com