Hur man dubbla sido en Canon MX300

July 16

Canon Pixma MX300 kontor allt-i-ett-skrivare har möjlighet att skriva ut i svartvitt eller färg. Det kan göra kopior av dokument, skanna och ansluta till en dator via en USB-kabel. Skrivaren har också möjlighet att skapa en dubbelsidig utskrift, som gör det möjligt för användare att spara papper genom att skriva ut ett stort dokument på framsidan och baksidan av papperet. När du utför en dubbelsidig utskrift, skriver skrivaren ut varje framsidan sida i en stapel och sedan måste användaren manuellt vända pappersbunten för baksidan som ska skrivas ut på.

Instruktioner

1 Öppna Canon MX300 dialogrutan när du är redo att skriva ut. Denna dialogruta ska visas när du väljer "Skriv ut" alternativet från programmet som du skriver ut.

2 Klicka på "Egenskaper" alternativ från dialogrutan Skriv ut, och klicka sedan på "Utskriftsformat" -fliken. Välj typ utskrift den uppfyller dina önskemål från avsnittet "Utskrift Type".

3 Klicka på rutan bredvid "Duplex" fältet, så att den är markerad. Klicka på rullgardinsmenyn bredvid "Staple Side" fältet för att bestämma sidan du skulle vilja en stapelvara ska placeras.

4 Klicka på "OK" när du är redo att skriva ut. Den första sidan av papperet ska skrivas ut, och sedan en snabb visas på datorskärmen som talar om att ta bort papperet.

5 Vänd på papperet runt som instruktion från dialogrutan och klicka sedan på "OK". Utskriften kommer då skrivits ut på den motsatta sidan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com