Hur man ansluter en trådlös bärbar dator till Verizon DSL

September 24

Hur man ansluter en trådlös bärbar dator till Verizon DSL


Även bärbara datorer är utformade för att vara trådfria, det finns tillfällen när datorn behöver ansluta till ett trådbundet enhet. Detta inkluderar DSL-Internettjänst från en Internetleverantör, såsom Verizon. Alla bärbara datorer har en inbyggd Ethernet-anslutning port, vilket gör att den trådlösa enheten för att ansluta till trådbundna Internet signalen. Detta är särskilt användbart när till exempel, du reser och hotellet du vistas på som ger en fast Verizon DSL-anslutning.

Instruktioner

1 Sätt en Ethernet-kabel till en av de "Out" portar på baksidan av Verizon DSL-modem.

2 Anslut den andra änden av kabeln i anslutningen Ethernet-port på sidan av den bärbara datorn. Slå på den bärbara datorn och Verizon DSL-modem, om de inte redan är igång. Internet-anslutningen ikonen i det nedre högra hörnet blinkar på, signalerar datorn har upptäckt Internet-anslutningen.

3 Dubbelklicka på ikonen webbläsare på skrivbordet. Detta startar Internet på trådlösa bärbara dator, ansluta den till nätet.

4 Titta på undersidan av modemet. Det finns en HTTP-adress som anges där, följt av en serie tal. Skriv HTTP-adressen i adressfältet i webbläsaren och tryck på "Enter". Detta tar upp Verizon aktiveringssidan DSL-modem.

5 Välj de modemalternativ som du vill använda på Verizon enhet (t.ex. eventuella önskade användarnamn och lösenord, vilka kabelanslutning som företaget använder, och vilka datasystem typ är ansluten till modemet). Klicka på "Spara" och modemet blir aktivt. Du har nu möjlighet att navigera till din favorit webbplats.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com